banner480

CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Kongresini Yaptı

Başkan Fahriye Aslan, atama ile geldiği görevi, bu kez seçilerek sürdürecek.

CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Kongresini Yaptı
banner269
 Başkan Fahriye Aslan, atama ile geldiği görevi, bu kez seçilerek sürdürecek. Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na 97 oy ile mevcut Başkan Fahriye Aslan seçildi.

Kongreye, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş, Aydın İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı. CHP Parti ilçe binasında yapılan kongrede Divan Başkanlığı’nı Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş yaptı. Seçimde 288 delegenin 97’si oy kullandı. Tek listeyle gidilen seçimde 97 delegenin oyunu alan Fahriye Aslan yeniden CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.

“Birlik ve Beraberliğe ihtiyacımız var”

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş şunları söyledi; “Hep birlikte yoğun bir seçim dönemi yaşadık. Cumhurbaşkanlığı, 7 Haziran,1 Kasım seçimlerini yaşadık. Cumhuriyet Halk Partili Kadınların emeği çok, büyük fedakarlıklarla gece gündüz çalıştınız. Ailelerimizi, eşlerimizi ihmal ettik. Zor şartlarda çalıştık buna rağmen 7 Haziran seçim sonuçlarında Cumhuriyet Halk Partisi olarak Aydın’da güzel başarılar yakaladık. Maalesef 1 Kasım seçimlerinde Türkiye Genelinde istediğimiz sonucu yakalayamadık. Hepimiz çok üzüldük, tabi bu şartları oluşturdular. Aslında Cumhuriyet Halk Partisinin oyları düşmedi, insanlarda can güvenliği korkusu, bir takım seçmenlerin menfaat ve çıkar uğruna kaymalar oldu. Dolayısı ile Ülkemiz bugünkü şartları yaşar duruma geldi, zor dönemlerden geçiyoruz, hep birlikte terör olayları bir tarafta, Rusya ile son zamanlardaki gelişmelerimiz bir taraftan doğal gazımızı kesmeye kadar gittiler, gazetecilerimizi içeri aldılar, önemli aydın insanlar en ufak bir şeyde susturuluyor. Çocuklarımızın geleceği için kaygılar duyuyoruz. Ama şimdi birlik ve beraberlik zamanı parti içerisinde delege seçimlerinde olsun, kongrelerde olsun ufak tefek çekişmeler bizi ayrıştırmasın. Bilhassa biz kadınlar birleştirici olalım. Bizim en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. CHP’yi toparlayacak olan kadınlar biz ne kadar birleştirici olursak, mutlaka bundan partimiz etkilenecektir. Emeği geçen partililerime, önceki yönetimdeki ve yeni yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Çine kadın kolları olarak çok çok iyisiniz bundan sonra daha da ileriye gideceğini düşünüyorum” dedi.

“Kadınlarımız baş tacımız”

Kadınlarımıza baş tacımız diyen CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, kongre ziyaretinde şunları dile getirdi; “Geçirmiş olduğumuz seçimlerde en güzel çalışma temposuna sahip olan, Çine’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni bugünlere taşıyanlar Kadın Kollarımız. Bizim parti örgütümüzün mihenk taşları, ana kademe statü olarak başladığı zaman alt kademeler daha da çok çalışıyor. Bu nedenle halkla iletişimde olan onlar olduğundan bizim için en üst seviyede olanlarda onlardır. 2019’da da inşallah başarılı bir performans göstereceğiz. Şimdiden başarıların devamını diliyorum” şeklinde ifade etti.

“Tempomuz hız kesmeyecek”

Aralık 2013 tarihinde atama ile göreve geldiklerini belirten Başkan Fahriye Aslan, “Atama ile geldik ama görevli olduğumuz süre zarfında geçirdiğimiz seçimlerde ilçemiz ve merkeze bağlı mahallelerde çalışmalar yaparak birebir ev ziyaretlerinde bulunduk. Kadın Kolları Yönetimi ve partililerimizle birçok ev ziyaretlerine gittik. Birçok faaliyet alanlarında aktif olarak katıldık. Kadınlarımız kaynaşması için geleneksel hale getirdiğimiz parti binamızda haftada bir toplandık. Yapmış olduğumuz çalışmalarla gurur duyuyorum. Çalışmalarımızdaki tempomuzu hiçbir zaman düşürmeyeceğiz. Şimdi seçilerek gelen Başkan olmakla beni onurlandıran tüm delegelerime ve partililerime çok teşekkür ederim” dedi.

Yeni Yönetim

Fahriye Aslan Başkanlığındaki CHP Çine İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Hediye Çetinkaya Aydın, Mualla Çakkır, Sema Duman, Adalet Güneş, Şirin Kafes, Gülay Kafkas, Memnune Sevgen, Nezahat Şahin.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri listesinde ise; Huriye Dinçer, Rahime Karadağ, Hediye Demir, Şengül Yıldız, Aynur Kaya, Cazibe İstanbullu, Emel Kaya, Hatice Aka.

Kadın Kolları İl Kongre Delegeleri listesi; Hatice Aka, Fahriye Aslan, Ayşe Aşkar, Hediye Demir, Sema Duman, Solmaz Ece, Cazibe İstanbullu, Gülay Kafkas, Rahime Karadağ, Aynur Kaya, Sibel Ok Aksin, Şengül Pak, Vicdan Paldrak, Memnune Sevgen, Şengül Yıldız, Seval Yıldız.



















Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 09:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472