banner488

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Yönetimi Mazbatasını Aldı

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Yönetimi Mazbatasını Aldı
banner496
7 Ocak’ta yapılan olağan genel kurul ile birlikte CHP Aydın İl Başkanı olarak seçilen Ali Çankır, Mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

CHP Yönetim kurulu ve İlçe Başkanları ile birlikte Aydın Adliyesinde Mazbatasını teslim alan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır Resmen görevine başlamış oldu. Adliye Binasında mazbatasını alarak CHP Aydın Parti Binasına geçen Çankır ve Partilileri eski il başkanı Bayram İnci ve Yönetim kurulundan bazı isimler katıldı. Parti Binasında Ali Çankır’ı karşılayan Bayram İnci, Ali Çankır’a Başarılar diledi ve görevini teslim etti.

Mustafa Kemal Atatürk Gibi Düşünmeye Davet

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ise,  “7 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Olağan İl Kongremizde yol arkadaşlarımızın desteği ile İl Başkanı seçildim. Bugün Seçim Kurulumuzdan mazbatamızı aldık. Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İlk günde söylediğim gibi ben ve arkadaşlarım, köy köy sokak sokak 2019 seçimlerine giden bu süreçte umudu örgütleyeceğiz. Hedeflerimizi ortaya koyduk. 17 ilçenin tamamına talibiz. Milletvekilliklerinin tamamına talibiz. Rekor oyla büyükşehiri alacağız. Pazartesi günü ilk iş olarak Köşk ilçemize ziyarette bulundum. Çalışmalarımıza resmi olarak bugün itibari ile başlıyoruz. Partili yol arkadaşlarımdan isteğim, her daim bizimle iletişim kurmaları, fikir ve önerilerini bizlerden esirgememeleridir. Bu süreçte her birini Kemal Kılıçdaroğlu gibi sorumluluk altında hissetmeye, Mustafa Kemal Atatürk gibi düşünmeye davet ediyorum. Bu inanç ve kararlılıkla, yorulmadan çalışarak 2019'da nihâi hedeflere ulaşacağımızdan eminim. Aydınlı hemşerilerime de iletmek istediğim bir husus var. Bizim kapımız, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapısı herkese açık. Her daim 7 24 bizlere ulaşabilirsiniz. Aydın'ın, Aydınlı'nın hak mücadelesinde; en önde ve yanlarında olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.  CHP İl Başkanlığı halkın evidir. Halkın örgütlenmesinin kalesidir. Kapımız da gönlümüz de vatandaşlarımıza her zaman, her daim açık olacak. Bugünden itibaren halkın iktidarını kurmak için çizmeleri giyiyorum. Her bir vatandaşımızı bu kutsal mücadeleye davet ediyorum. Bu güzel günde beni ve arkadaşlarımı yalnız bırakmayan tüm ilçe başkanlarıma ve partililerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472