banner488

Cem Akbudak “Biz Bu Oyunu Bozarız”

Cem Akbudak “Biz Bu Oyunu Bozarız”
banner496
Partililerle kahvaltıda buluşan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak  MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’e açık destek veren MHP’li İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı kastederek “Siz önce o seçildiğiniz bölgedeki halkınıza hizmet edin. Teşkilat işlerine karışmayın. Teşkilat işlerine bizler karışırız” dedi.

MHP Aydın İl Yönetimi düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ve partililerle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Cem Akbudak, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Mustafa Karaca, Efeler,Kuşadası, Köşk, Didim, Koçarlı, Yenipazar  İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Cem Akbudak“ Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oyun oynanmaya çalışıldığını belirterek “ Olağan veya olağanüstü kongre yapılması kararı çıkmadan kongre için bazı adaylar il il dolaşmaya başladı. Bu adaylardan bir tanesi de Aydın’a geldi. Benim il başkanı olarak bundan haberim olmadı. Programı basından öğrendim. Bunu Genel Başkanımıza ilettik ve kendisi hiçbir taşkınlığa müsaade edilmemesini söyledi. Öyle de oldu. Milliyetçi Hareket Partisini karıştırmak isteyenler var. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akbudak konuşmasında “MHP bir siyasi partidir ve bir tüzüğü vardır. Parti bu tüzük çerçevesinde yönetilir. Bazı arkadaşlarımız MHP’nin kurumsal kimliği içinde partimize zarar vermektedir. Öncelikle o kurumsal kimliği bıraksın, ne yapacaksa ondan sonra yapsın. Bu tüzük maddeleri bu partinin yönetilmesi için vardır. Biz tüzüğe göre hareket etmek zorundayız. MHP ilk defa böyle bir olayla karşılaşmıyor. Ne olursa olsun hukukun üstünlüğünün geçerli olması gerekir. Yargıtay bir karar vermeden Ankara’da delegeleri toplamak ne anlama geliyor? Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir kongresini öyle tarlada, meydanda yapmadı.

Yargıtay kararını verdikten sonra bile 15 günden önce kongre yapamazsınız. Buradan soruyorum; Nedir bu acele nereye yetişmek, nereye gitmek istiyorsunuz?” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472