banner488

Çaltılı köylülerin alt geçit özlemi sona eriyor

50 gün içinde tamamlanacak olan Çaltı’daki alt geçit yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özkaya, “Artık karşıdan karşıya geçerken ölümler olmayacak.” dedi.

Çaltılı köylülerin alt geçit özlemi sona eriyor
banner496
Ak Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, 1. Kademesi Pazartesi günü hizmete açılacak olan ve Çaltı’da yapımı halen devam etmekte olan alt geçitte incelemelerde bulundu.


Kendi öz dayısını da Çaltı’da karşıdan karşıya geçmek üzere iken geçirdiği trafik kazası sonucu kaybettiğini belirten Başkan Özkaya, “Bu yolda çok canlar yandı, artık hiç kimse burnu bile kanamadan karşıdan karşıya geçecek” dedi.

“Köylülerimizin alt geçit özlemi sona erecek”

Alt geçit yapım çalışmalarını yerinde inceledikten sonra Çaltı Köy Kahvehanesi’nde köylülerle bir araya gelen Başkan Özkaya, alt geçidin 50 gün içinde tamamlanacağını müjdesini vererek, “Biz seçimlerde Çaltı’ya her geldiğimizde Çaltı merası ve mezarlığı ovada olduğu için köylülerimizin alt geçit talebini dinledik. 1. kademesini Pazartesi günü hizmete açacağız. 2. kademe inşaata da süratle başlayacağız. 50 gün içinde altgeçit tamamlanmış olacak. Köylülerimizin Grandbetting uzun yıllardan beri çekmiş olduğu alt geçit özlemi sona erecek.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Artık ölümler olmayacak”

Alt geçidin acil bir ihtiyaç olduğunu belirterek, karşıdan karşıya geçerken çok fazla insanımızın hayatını kaybettiğine dikkat çeken Başkan Özkaya, “Artık alt geçit sayesinde ölümler olmayacak. Alt geçit sayesinde köylülerimiz karşıdaki ovasına, mezarlığına ve merasına rahatlıkla gidip gelecek. Köylülerimiz bize sadece bir taksi geçsin yeter diyorlardı. Projedeki altgeçit 3x3’dü, aldığımız bilgiye 4x3 olmuş ve daha da genişledi. İnşallah hatasız kazasız kullanılır ve köylümüz de buradan istifade eder.” dedi.

Köylülerin Çine’deki Alabanda Kavşağı’nın açılıp açılmayacağına ilişkin sorularına da cevap veren Başkan Özkaya, “Biz Çine Belediyesi’ni Ak Parti iktidarına kavuşturduğumuzda Alabanda Kavşağı’nı açacağız. Oradaki 4 binayı kamulaştırmak ve dönel kavşak yapmak için düğmeye basacağız.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 20:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472