banner488

Büyükşehrin anahtarını Başbakana hediye edeceğiz

Çine’de konuşan Ak Parti il Başkanı Sadik Atay, “Aydın’ın, Büyükşehrin anahtarını Başbakana hediye etmek Ak Partililerin, her demokratın boynunun borcudur” dedi.

Büyükşehrin anahtarını Başbakana hediye edeceğiz
banner269

Çine’de yapılan Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sadık Atay, 2014 Yerel Seçimlerinden başarıyla çıkacaklarını belirterek şöyle dedi:

“3-4 yaşımdan hatırlayabildiğim yaşlara, gençlik yaşlarıma kadar siyasetin içerisinde var oldum. Ama siyasetin içerisinde nasıl var olduk? Elimizde bayrak, bilmeden koşturuyorduk. Bilmiyorduk, çocuktuk o zaman ama o uğurda babamız ve yol arkadaşları bir mücadele veriyorlardı. Bayrağın o günkü şekli, rengi, içeriği çok da önemli değil ama esas o bayrağın ruhu önemli.

AK PARTİ GERÇEK DEMOKRASİYE İNANLARIN PARTİSİDİR

O bayrağın ruhu neydi? Arkadaşlar o bayrağın ruhu, Adnan Menderes’ti! O bayrağın ruhu demokrasiydi. O bayrağın ruhu, bu günde Ak Parti’dir. İnanın aynı duyguyla, çok daha kuvvetli duygularla bugün yakamda da, gönlümde de, kalbimde de, ruhumda da Ak Parti bayrağını taşımaktan büyük gurur duyuyorum. Hep birlikte taşımaya da devam edeceğiz. Ak Parti, lideriyle, misyonuyla, vizyonuyla, gerçek demokrattır. Gerçek demokrasiye inananların bayraktarlığını yapan en iyi Ak Parti’dir.

ÖNÜMÜZDE 3 HEDEFİMİZ VAR

Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, bizim 3 tane hedefimiz var. Bu hedefleri artık hepimiz çocuklarımıza, torunlarımıza ve en başta kendimize, aklımıza, dilimize, gönlümüze nakş edeceğiz. Bunların birincisi 2023 Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100 yılında Ak Parti’yi Dünyadaki lider ülkeler arasına yerleştirmek. İkincisi 2053 bir çağın kapandığı, bir çağın açıldığı 1453 İstanbul’un Fethi’nin 600. yıl dönümü. O günde Türkiye’yi Dünya’da lider ülkeler arasına getirmek. Üçüncü hedefimiz 2071 Malazgirt Zaferi 1071, Bininci yılında gerçekten Türkiye ‘yi Dünya lider ülkeleri olarak görevini yapmasını sağlamak.

BU ARIZAYI ÇÖZECEĞİZ

Önümüzde 2014 Mart Yerel Seçimleri var. Aydın’da yüzde 75 sağ oy var, yüzde 25 sol oy var ve biz Çineliler olarak, Aydınlılar olarak, Karpuzlular olarak, Buharkentliler, Didimliler olarak, Efeler İlçesi olarak artık burada bu arızayı çözmek zorundayız.

80 YILDA YAPILMAYANI 10 YILA SIĞDIRDIK

Bu tarihi bir seçim, bu biraz önce bahsettiğimiz üç hedefimize ulaşmamızdaki ilk ve en büyük adımdır. Oynanan oyunları hepiniz malumunuz biliyorsunuz, yapacak olduğumuz tek şey var. Ak Partinin Aydın’da icraatlarını sorgulayacak bir kişi var mı? Cumhuriyet tarihinde yapılmamış icraatları yaptık. 10 yıla sığdırdık, 80 yılı 10 yıla sığdırdık. 80 yılda yapılamayanları 10 yıla sığdırdık. İcraatta sıkıntımız yok, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda bütün hizmetlerde hiçbir sıkıntımız yok. Tek sıkıntımız var, tek yapmamız gereken, daha doğrusu sıkıntıda demeyelim, tek konu var arkadaşlar, bundan sonra ortak üslubumuz olacak; biz artık BİZ olacağız. Ben demeyeceğiz, hep beraber BİZ  diyeceğiz arkadaşlar. Bakın felsefemiz bu olacak.

AYDIN’IN, BÜYÜKŞEHRİN ANAHTARINI BAŞBAKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ

Bir kardeşimiz başkanlığa aday mı? O diyecek ki ben bu işi iyi yaparım ama falanca arkadaşım var, hatta ve hatta partimizin bile üyesi değil ama diyecek ki; bu arkadaşımız misyonuyla, duruşuyla, Dünya inanışıyla siyasete hiç bulaşmamış ama bu işi yapar. Bu işi benden daha iyi yapar veya bir partilimiz için aynı şeyi söyleyecek. Şimdi biz bu duruşla arkadaşlar, biz yüzde 50’nin üzerine çıkmış bir partiyiz. Biz bu inanışla seçimlere hep beraber gideceğiz. Aydın’ı bakın Aydın’a yaklaşık 7 katrilyonluk yatırım yapılmıştır 10 sene içinde. Artık Sayın Başbakanımıza Aydın’ı Büyükşehrin anahtarını teslim etmek, bu salondaki ve Aydın’daki tüm Ak Partililerin, ben demokratım diyen tüm kardeşlerimizin boynunun borcudur değerli kardeşlerim. Değil mi ki Adnan Menderes ruhunu yaşatıyoruz, değil mi ki Turgut Özal ruhunu yaşatıyoruz, değil mi ki Recep Tayip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız; o zaman yol arkadaşları Mart 2014 de hep beraber yol arkadaşlığını, davasını, şuurunu, gücünü, kuvvetini seçimlerdeki alacağı başarıyı Başbakanımıza hediye edecek. Aydın Büyükşehir’de hep beraber bunu başaracağız.”


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 15:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
rte poyraz
rte poyraz - 11 yıl Önce

inşallah durmak yok yola devam

ömer ünaldı
ömer ünaldı - 10 yıl Önce

başkan gayet güzel ifade etmiş,dilerim dediğiniz gibi olur.

SIRADAKİ HABER

banner472