banner488

Bozdağ: Acılar üzerinden siyaset yapılmasın

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Afyonkarahisar'daki patlama sonrasında Orman ve Su İşleri Bakanı ve dün Afyonkarahisar Valisi'nin Genelkurmay Başkanı'na hediye vermesi olayının medya da yer alış şeklini 'acının istismarı' olarak değerlendirdi.

Bozdağ: Acılar üzerinden siyaset yapılmasın
banner269

BAKAN EROĞLU AÇIKLAMA YAPMADI

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Yozgat’a geldi. Bakanlar ilk olarak Yozgat Valiliği'ni ziyaret etti. Burada gazetecilerin Bakan Eroğlu’na Afyonkarahisar’daki patlamayla ilgili sorduğu bir soruya Bakan Eroğlu, “Yozgat’tayız gerekli açıklamayı yaptık, ben oradaki hadiseden sonra bir açıklama yapmıştım, gerekli adli idari tahkikat yapılıyor, netice ondan sonra belli olur.” diye cevap verdi.

MİLLETİN CANI YANMIŞKEN HESAP YAPILMASIN

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise şehitlerin acıları üzerinden 'istismar' yapmanın Kralbet fevkalade yanlış olduğunu belirterek şunları söyledi: "Hem sayın Bakanımızın yaptığı açıklamayı çarpıtmak, hem de Afyon Valimizin yaptığı hadiseyi çarpıtmak kimseye bir fayda sağlamaz. Bu acıların üzerinden siyaset üretmenin kimseye bir faydası yok. Ama maalesef birileri 25 şehidimizin acısı 'hepimizin yüreğini burkarken' bunun üzerinden hala hesap yapıyorlar, onlara bizim sözümüz 'acılar varken ve millet acısını içine gömerken, herkesin canı yanarken hesaplarla manşetler, hesaplarla yazılar yazılmasın.' Bu konu da herkesi vicdanlı olmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472