banner488

“Bizim bu memlekete gönül borcumuz var”

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, Çine Evciler Köyü’ndeki ziyarette vatandaşların yoğun sevgisi ve ilgisi ile karşılandı.

“Bizim bu memlekete gönül borcumuz var”
banner269

Köy kahvehanelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Yavuz; “Bizim toplamda köylerimizle birlikte 50 bin küsur insanımızı barındıran bu memlekete samimiyetle hizmet için gönül borcumuz var” dedi.

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz'un Evciler Köyü'ne gerçekleştirdiği ziyaretlere, MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Çine Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

“Bizzat bir mimar olarak çözeceğim”

Vatandaşların henüz konuşmasına başlamadan Evciler Köyü sınırları içinden yolun karşı tarafındaki kısmına uzanan alt geçitteki bariz sorunlar ile alakalı olarak kendisinin çözüm önerileri hususuna dair sorulan soruları cevaplayan Yavuz, “Adı alt geçit olan fakat görünürde işlev olarak birçok tepki toplayan bu yapının durumu ortadadır. Bu ucube yapının daha faal ve düzgün bir konuma gelerek köylülerimizin ulaşım sorununu kökünden çözmek için göreve gelir gelmez gerekeni, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne sunacağımız bir proje kapsamında, ben bizzat bir mimar olarak çözeceğim. Biz göreve geldiğimizde bu köye yakışan ne ise gereken tek tek yapılacaktır.” sözleri yoğun alkış ile karşılık buldu.

Köylülere MHP Genel Merkezi’nin de dikte ettiği ‘bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim’ anlayışı ile samimi bir üslupla hitap ederek talep ve önerileri dinleyen MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, kendisine yıllardır köye gelen her adayın vaat ettiği Halk Ekmek Fırını projesine ilişkin de net açıklamalar da bulundu.

Kendisinin konuya dair geliştirdiği projeler hakkında görüşünü paylaşan Yavuz, “Biz bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim prensibi ile hareket ederek ilçemizdeki mevcut ekmek üreten tesislerden Belediye adına bunu işletmek isteyen var ise bu konuyu sağduyulu yöntemlerle çözüme kavuşturarak Belediye kaynaklarının ilçedeki mevcut işletmeler nazarında daha akılcı kullanılması için gerekenin yapılmasını sağlayacağız. Bizim Çine için kaybedecek daha fazla zamanımız yok. Daha ucuz ve daha kaliteli ekmek üretilecekse biz elimizi taşın altına koymaktan çekinecek değiliz. Gereken ne ise yapılacaktır. Fakat elimizdeki kaynakları en iyi şekilde kullanmak zorundayız.” dedi.

Evciler Köyü sakinlerinin tüm talep ve önerilerini dinleyerek tek tek not alan Yavuz, “Bizim Çine için amaç ve gayemiz ortadır. Tüm köylerimiz ile birlikte oy kullanan ve kullanmayan, havasını soluyup, ekmeğini yiyerek suyunu içtiğimiz ve toplamda köylerimizle birlikte 50 bin küsur insanımızı barındıran bu memlekete samimiyetle hizmet için gönül borcumuz var.” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)




Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 19:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472