banner488

Bayram İnci Yeniden Başkanlık Koltuğunda

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci önceki gün yapılan kongrede yeniden başkan seçilerek ilçe başkanlığı koltuğunu kaptırmadı. Onur İnler ile Bayram İnci'nin başkanlık için yarıştığı kongrede Onur İnler 198 oy alırken 200 oy alan Bayram İnci 2 oyla başkan seçildi.

Bayram İnci Yeniden Başkanlık Koltuğunda
banner496
 Başkalık yarışı bittikten sonra açıklamada bulunan CHP efeler İlçe Başkanı Bayram İnci “Ben bunu seçim kazanma olarak kabul etmiyorum. Partililerimiz bize bir görev verdiler. Bu görevi layıkıyla 2 yıl boyunca yapacağız. Bu günden tez yok seçim olacakmış gibi hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Örgütümüzü kaynaştırma bütünleştirme çalışmalarımız olacak. Örgütlerimizi motive edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin hem yereldeki iktidarının devamı, hem de genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Güzel bir kongre oldu. Birleştirici ve bütünleştiriciydi. Zaten Onur da benim yönetim kurulumda olan bir kardeşimdi. Duyarlılıklarından dolayı tüm partililerimize, delegelerimize teşekkür ediyorum. Efeler ve Büyükşehir Belediyelerimizle birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

BURADAKİ BAŞARI TÜM PARTİLİLERİMİNDİR

Aldığı başarının tüm partililerin olduğunu söyleyen İnci “Bu benim örgüt içi seçimler dahil 11. seçimimdi. 2 yıllık bir süre içinde ortalama 2 buçuk aya bir seçim düştü. Bunların hepsinden birlik beraberlik sağlayarak çıktık. Örgütü ayrıştırarak değil birleştirerek çıktık. İnsanlar bu çalışmalarımızı gördü. Bütün seçimlerden oylarımızı arttırarak çıktık. Daha önce benimle yarışmış arkadaşlar da, tercihini bizden yana kullanmayan arkadaşlarımız da dahil herkesi kucaklıyoruz. Bizim mücadelemiz gericiliğe ve bölücülüğe karşıdır. Ülkemizi karanlığa sürükleyen, yoksulu daha yoksul yapan, ülkemizi herkesle sorunlu hale getiren AKP’ye karşı bizim mücadelemiz.

Benim bir sloganım vardı. ‘Çalıştık, Çalışacağız, Birlikte başaracağız’ diye. Buradaki başarı tüm partililerimindir. Öncelikle birlikte yürüyecek insanlar birbirine güvenmelidir. Bizlere güvensinler. Ben partililerime güveniyorum. Onlardan güç alıyorum. Kongre geride kaldı. Bundan sonra birlik beraberlik içinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BAYRAM İNCİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Bayram İnci Başkanlığı'ndaki yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu: Nurhayat Yılmazer (Emekli Ziraat Mühendisi), Nevzat Arslan (Emekli Memur), İpek Çelebi (Öğretmen), Bülent Salih Doğan (Siyaset Bilimcisi), Hümeyra Durdu (Doktor), Mehmet Salih Ünaldı (Avukat), Ayşe Kerimoğlu (İşletme Mezunu), Atilla Kemerci (Esnaf), Selim Gülgün (Emekli Vet. Tek.), Şule Çırakoğlu (Esnaf), Sadullah Deliktaş (Tedaş Emeklisi), Şenay Atile (İletişim Uzmanı), Cavit Aracı (Emekli-Eski Muhtar), Özcan Kaman (Esnaf), Mehmet Zeybek (Emekli Tekniker), Mehmet Işık (İnşaat Taah. Hiz.)

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472