banner488

“Bayrağıma ben sahip çıkıyorum”

Demokrat Parti Karpuzlu Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan Akçay, mevcut DP İlçe Başkanı dahil ilçedeki parti yönetim kadrolarının teşkilata sahip çıkmadıklarını belirterek, “Bayrağıma ben sahip çıkıyorum” dedi.

“Bayrağıma ben sahip çıkıyorum”
banner496

Kamu görevinden emekli olmasından sonra 1 yıldır parti içinde aktif olarak çalıştığını ve partinin toparlanması için elinden gelen gayreti göstermesine rağmen mevcut yönetimin kendilerine ve partilerine önümüzdeki yerel seçimler için güvenemediklerini ve partiye sahip çıkmadıklarının altını çizen Akçay, “Karpuzlu’da dirayetli bir ekibimiz yok, ben kendi başıma çalışıyorum. Partimizin bayrağına ve Rahmetli Başbakanımız Menderes’in davasına sahip çıkıyorum.” ifadelerini kullandı.

Akçay, önümüzdeki yerel seçimlerde başarıya ulaşacak olduğuna yürekten inandığını belirterek, “Partiyi toparlamaya samimiyetle kararlıyım. Karpuzlu merkez ve köylerde bulunan vatandaşlarımızın, Rahmetli Başbakanımız Menderes’in davasına ve Kırat’a sahip çıkacak kadar vefa sahibi olduğuna tüm yüreğimle inanıyor, bana ve partime destek olmaya davet ediyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 07:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472