banner488

Başkanı Cem Akbudak Kamuoyu Araştırması Sonuçlarını Açıkladı

MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak Sultanhisar Teşkilatı ile bir araya gelerek Aydın için yaptırdıkları kamuoyu araştırması sonuçlarını açıkladı.

Başkanı Cem Akbudak Kamuoyu Araştırması Sonuçlarını Açıkladı
banner496
 MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak Sultanhisar Teşkilatı  ile bir araya gelerek Aydın için yaptırdıkları kamuoyu araştırması  sonuçlarını açıkladı.

 Akbudak Sultanhisar’da MHP’ye oy verebilirim diyenlerin oranının % 40, oy vereceğim diyenlerin oranının %29 olduğunu belirterek %11’lik MHP sempatizanı kesimin MHP’ye oy vermesi  için Sulatnhisar teşkilatına büyük görevler düştüğünü belirtti.

MHP Aydın İl Başkanlığınca Aydın Sultanhisar Atça’da kahvaltılı olarak yapılan strateji toplantısına MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak , MHP Aydın Milletvekilliği 1. Sıra Adayı Deniz Depboylu, 3. Sıra adayı Hilmi Bolatoğlu, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan  ile MHP Sultanhisar İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

Sultanhisar’da %11’lik Kesim Üzerinde Çok Fazla Çalışmalıyız

Kahvaltılı seçim strateji toplantısında partililere bir konuşma yapan Akbudak Sultanhisar’da  MHP’ye oy verebilirim diyen %40’lık bir kesimin olduğunu, % 29’lük bir kesiminde MHP’ye oy vereceğim dediğini  belirterek; “ Bu tablo birilerini ürkütmektedir. Bakın etrafınıza Aydın’da AKP ve CHP,  MHP üzerine oynuyor. Baktığınızda biri genelde biri yerelde iktidar. Bu iki parti  ellerinde ki imkanlarla ülkücülere hem umut vaat ediyor, hem de yıpratmaya çalışıyor. Aramızdaki kırgınlıklara kadar bilgiler alarak arkadaşlarımızı kendi saflarına katmak için çaba sarf ediyorlar. Ben buradan açıkça söylüyorum. MHP içerisinde zaman içinde kırgınlıklar yaşanmış olabilir, arkadaşlarımızın gönül kırgınlıkları olabilir. Ama şunu herkes bilmeli ki MHP’de kırgınlık olabilir, küslük asla olmaz. Çünkü Ülkücü terbiyede hepimize bu öğretildi. Şimdi buradan teşkilatımın neferlerine  sesleniyorum. Sultanhisar’da % 40 oy verebilirim %29 oy vereceğim diyen var. %’11’lik kesimi de yanımıza almak için girmedik ev, sıkılmadık el bırakmamalıyız. 1 kasım seçimleri ülkenin geleceği için hayat memat meselesidir.  Ülke bütünlüğümüzü, ülkemizin  geleceğini oylayacağız.Hepinizi vatanımız için kutsal göreve davet ediyorum. Sizlere sonsuz güveniyorum” dedi.

 Oy Vereceğim Diyenlerde Büyük Artış Var

MHP Aydın İl Başkanı Akbudak’tan sonra bir konuşma yapan milletvekili adayı Deniz Depboylu’da teşkilat mensuplarına moral vererek; “İnanın ki 7 Haziran’a göre Aydın’da oy verenlerde azalma yok, oy vereceğim diyenlerde büyük artış var. Bu artış birilerini ciddi derecede rahatsız ettiği için şimdi vatandaşlarımızın karşısına çıkıp, MHP Hayır’cı diyorlar. Güya biz koalisyona hayır demişiz. Kardeşim sen Genel Başkanımıza koalisyon teklif ettin mi ki biz girmedik. Allah’a şükür kü kendi içlerinden biri olan Sayın Arınç MHP’ye koalisyon teklifi götürmediklerini açıkladı. Değerli dava arkadaşlarım Genel merkezimizin kırmızı çizgi olarak ortaya koyduğu o 4 madde bu ülkenin namusu, demokrasimizin teminatıdır. Bu gün Ankara’nın göbeğinde patlayan o bomba 4 maddenin ne derece önemli olduğunu tekrar teyit etmiştir. Şımartılmış, büyütülmüş terörün başını ezmek, yatak odalarında ki milletin parasına sahip çıkmak için bu gün MHP’nin tek başına iktidarına ihtiyaç var. Eğer teşkilat olarak bizler bir olur, iri olursak bu millet arkamızdan yürüyecektir. Bunun için hep birlikte topyekün, tıpkı kurtuluş savaşında ki gibi omuz omuza verip ülkenin geleceği için mücadele etmemiz gerekiyor. Ateş Ankara’yı sardı. 1 kasım seçimleri milletimizin, Aydın’ın  kurtuluşu için tarihi bir fırsat niteliği taşıyor. Sıkmadığımız el, girmediğimiz ev kalmayacak. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.  

Yeni Kıroba





Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472