banner488

Başkan Tosun, AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Başkan Tosun, AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti’nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, 14 Ağustos 2001 tarihinde, başta millet iradesine saygı düşüncesi olmak üzere, siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyaset tarihine kazandıran bir dava hareketinin başladığını belirterek, bugün, AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte, sadece Türk siyaset tarihinde değil dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olan bir hareketin doğmuş olduğunu söyledi.

Başkan Tosun kuruluş yıldönümü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurucumuz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde lider ülke, güçlü ekonomi, ileri demokrasi, kesintisiz adalet, hızlı ve sağlıklı kalkınma idealleri ile çıktığımız bu kutlu yolda 16. yılımızı büyük bir onur ve vakarla tamamlamış bulunmaktayız. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Partimiz, 3 Kasım 2002 yılında yapılan genel seçimlerde halkımızın büyük bir teveccühü ile tek başına iktidara gelmiş ve hakimiyetin kayıtsız şartsız sahibi necip Milletimizle kucaklaşarak ülkenin her kesimine hitap etmiştir. Bu süreçte AK Partimiz 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 3 anayasa değişikliği referandumu, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere yaklaşık 12 seçimde milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuştur. 14 yılı aşkın bir süre devam eden iktidarımız döneminde ülkede yapılamaz denilen hizmetler yapılmış, ülkemizin tamamı bir uçtan diğer uca adeta bir şantiyeye çevrilmiş, temeli atılan hizmetler kısa sürede tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulmuştur. Ak Parti iktidarı ile oluşan güven ve istikrar ortamı ve ekonomi alanında yapılan reformlarla ihracat ve büyüme rekorları kırılmış, kişi başına düşen milli gelir 13 bin doları geçmiş,  IMF’ye olan borç ödenmiş ve Türkiye dünyanın en büyük 16. ekonomisi haline gelmiştir.

AK Partinin Kaderi Türkiye’nin Kaderi Olmuştur    

Halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturunu şiar edinen partimiz, yapılanları yeterli görmeyerek Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin önüne 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koymuştur. Bu çerçevede 2023’de güzel ülkemizi dünyanın en büyük 10. Ekonomisi yapma yolunda hedeflerine milletimiz ile birlikte emin adımlarla yürümektedir. Bu kutlu yürüyüşte adeta Ak Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderi olmuştur. İktidara geldiğimiz 2002 yılından bu güne kadar iç ve dış vesayet odaklarının tüm oyunlarını bozarak milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Demokrasiye olan sarsılmaz inancımızla Kutlu Millet ile bütünleşerek oynanan oyunları bozarak sayısız darbe girişimini akamete uğrattık. 27 Nisan 2007 tarihinde Hükümetimize verilen E-Muhtırayı 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimlerle yırtıp atan Milletimiz, gözü dönmüş hain FETÖ terör örgütünün milletin silahlarını millete doğrultarak başlattığı darbe girişimine göğsünü siper ederek gerekli cevabı vermiştir. Bu vesile ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde şahadet şerbetini içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan Türkiye sevdalısı tüm dava arkadaşlarımı hizmetlerinden dolayı minnet ve teşekkürlerimi arz ediyor, ahrete irtihal edenlere Yüce Allah’tan rahmet, hayatta olan büyüklerime ve kardeşlerime hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyor, tüm hemşerilerimizi en kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum.  

Milletimiz ile BÜYÜK ve GÜÇLÜ TÜRKİYE ideali ile başlattığımız bu kutlu yürüyüşün ilelebet devam edeceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle 2053 ve 2071 Türkiye’sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inanç ile partimizin 16’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 00:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472