banner488

Başkan Dönmez, icraatlarını sinevizyon ile anlatıyor

Karpuzlu Belediye Başkanı ve AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Dönmez, icraatlarını sinevizyon ile anlatıyor
banner269
Ziyaret ettiği köy kahvehanelerinde vatandaşların zaman zaman coşkulu karşılamaları ile ağırlanan Başkan Dönmez, 5 yıllık icraatlarını halka sinevizyon ile aktarıyor.

Son olarak beraberinde AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Erdal Yıldız ve AK Parti Karpuzlu Belediye Meclis Üyesi adayları ile Işıklar Köyü’nü ziyaret eden ve köylülerin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Dönmez, 5 yıllık icraatlarını ve seçilmesi durumunda gerçekleştirecek olduğu projelerini anlattı.

Konuşmalarında seçimi kazanacaklarına yürekten inandığını belirten Başkan Dönmez, "Belediyemizin bütçesi 2 Milyon Tl'dir. Biz 2009 Yerel Seçimleri'nde Belediye'yi 3 Milyon Tl borç ile devraldık. İlk etapta bu borçla uğraşmamıza rağmen 5 yıldan bu yana samimiyetle elimizi taşın altına koyarak türlü eksikliklerin çözümü noktasında üzerimize düşeni  Karpuzlu için yapmaya gayret gösterdik. Hurda haline gelen hizmet araçlarımızı yeniledik. Girişimlerimiz sonucunda, ilçemizdeki eksikliklerimiz tamamlanmaya çalışılıyor. Devam eden projelerimizi sizlerin de desteği ile tamamlayacağız.” dedi.

Ziyaretinde Karpuzlu’ya İmam Hatip Ortaokulu, Anaokul ve Spor Salonu yapacaklarını da belirten Başkan Dönmez,  Entegre Devlet Hastanesi’ni yenileme çalışmalarını devam ettiğini belirterek yeni hizmet binasının ihalesinin yapıldığını da müjdeledi.

“Yüksekokul için hükümet desteği şart”

En son AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın söz verdiği Karpuzlu Meslek Yüksekokulu hakkında da konuşan Başkan Dönmez, “Büyükşehir yasasından sonra artık 12 bin nüfus olacağız. Karpuzlu’da Yüksekokul kurulması için mevcut yönetmeliği de aşmış bulunuyoruz. Ancak Yüksekokulu getirebilmek için bina, yurt ve araç tahsisine kadar karşılanması gereken bir takım konular var. Önümüzde yüksekokul için,  çok engel kalmamış durumda ancak Yüksekokulu kurabilmek için Hükümetin desteği şart.” ifadelerini kullandı.





Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 19:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472