banner480

Başkan Dinçer ile hizmete devam

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, resmi olmayan rakamlara göre yarıya yakını açılan sandıklardan yüzde 60’a yakın oy aldı.

Başkan Dinçer ile hizmete devam
banner269
Çine Kapalı Pazaryerinde partililer ve Çineli vatandaşların katılımıyla, havai fişek gösterileri altında coşkulu alkış ve tezahüratlarla zaferini kutlayan Başkan Dinçer, “Twitter yasak, Youtube yasak, Cumhuriyet Meydanı yasak. Bugün bu zaferi Atatürk Büstü’nün önünde sizlerle birlikte havai fişekler atarak kutlamamız gerekiyordu ama yasakladılar. Bu yasakları sizlerin sayesinde hep birlikte aşacağız.” dedi.


Konuşmasında heyecanı gözlerinden okunan Başkan Dinçer, “2011’den bu Venüsbet yana elimizden geldiğince sizler için çalıştık. Tek başıma ben hiçbir şey yapamazdım. Belediye Meclis üyelerimiz başta olmak üzere tüm çalışanlarımıza sizlerin huzurunda bana verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum. Tüm  Çine halkına çok teşekkür ediyorum, sağolun varolun.” dedi.

Öte yandan resmi olmayan sonuçlara göre CHP’de yüzde 58 ila 60’a yakın oy alırken, henüz netleşmeyen oylara göre AK Parti 2. MHP ise 3. olarak sıralandı.





Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
erdal kandak
erdal kandak - 10 yıl Önce

Hayırlı olsun başkanım

SIRADAKİ HABER

banner472