banner488

Başkan Dinçer, Çaltı’da coşkuyla karşılandı

Yerel seçim çalışmalarını köylerde hız kesmeden sürdüren Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, Çaltı Köyü’nde gençlerin coşkulu karşılaması ve sloganları karşısında duygulandı.

Başkan Dinçer, Çaltı’da coşkuyla karşılandı
banner269

Başkan Dinçer’in Çaltı ve Yolboyu Köyü'ne gerçekleştirdikleri ziyarette, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve CHP Belediye Meclis Üyesi adayları  da hazır bulundu.

İlk olarak ziyaret gerçekleştirilen Çaltı Köyü’nden bir grup gencin ‘En büyük Başkan, bizim Başkan’ sloganları eşliğinde,  ‘Her şey senle güzel Enver Salih Dinçer, Çaltı Gençlik Spor Klubü ister’ yazılı pankart açmaları karşısında duygulanan Başkan Dinçer, “Bu akşamki bu güzel tablo ve karşılama için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Nereden girdim bu işe dediğim zamanlar oldu, siyasetin kötü olduğunu düşündüğüm süreçlerden de geçtim. Fakat bu görevi layıkıyla yerine getirmek için vatandaşlarımızın beklentilerini daima karşılamaya çalıştık. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizle mutlu olması, yaptığımız parklardan, kapalı pazaryerinden ve bizden duyduğu memnuniyet, bizleri daha iyi hizmet için hep şevklendirdi. 3 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum ilk kez böyle bir karşılama gördüm. Siyasetin güzel yüzü sizlerin bu sıcak karşılamanızda ortaya çıktı. Hepinize teşekkürler.” dedi.

“Ege Et’i ulusal bir marka haline getireceğiz”

Çine için hazırladığı projelerinden bahsederek önümüzdeki yerel seçimler için partisine destek isteyen Başkan Dinçer, “Çine’ye samimiyetle hizmet edebilmek için projelerimizi hazırladık. Bizim için vatandaşlarımızla kaynaşmak da hep ön planda oldu. İşsizliği çözmek için Çine OSB’de zeytinyağı işleme fabrikasını kuracağız. Beni en çok heyecanladıran proje, Çine Topçam Madran Zeytinyağı projesidir. Biz kurduğumuz fabrikada gençlerimizi iş sahibi yapmak istiyoruz. 30 Mart’tan sonra ilk işimiz bu fabrikamızı kurup, Ege Et ve Çine Yem’i de tekrardan işlev kazandırarak hayvancımızın ve çiftçimizin menfaatlerine kullanılmasını sağlamak olacak. Ege Et’i ulusal bir marka haline getireceğiz.” dedi.

Çaltı’lı gençlerin Spor Klubü istekleri hakkında da konuşan Başkan Dinçer, “Ben gençlere söz veriyorum, siz altyapıyı hazırlayın, ben Çine Belediye Başkanı olarak ne gerekiyorsa yapacağım.” ifadelerini kullandı.

“Milyonlar ayakkabı kutularında duruyormuş”

Sözlerinin sonuna doğru, Gezi Parkı Eylemleri sırasında ‘milyonları evlerde zor tutuyorum’ sözleri üzerinden de  Başbakan’ı eleştiren Başkan Dinçer, “Doğru söylemiş milyonları evlerde ayakkabı kutularında duruyormuş. Bizim ayakkabı kutusunda milyonlarımız yok ama bizim Çine’ye hizmet etmek için pırıl pırıl Belediye Meclis Üyesi aday arkadaşlarımız var. Önümüzdeki yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.(Murat TAN)





Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 19:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472