banner480

Başkan Dinçer; “5 yıl boyunca ne yaptın?”

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, beraberindeki partilileri ile birlikte Yeni Mahalle ve Karakollar Köyü’nü ziyaret ederek önümüzdeki yerel seçimler için destek istedi.

Başkan Dinçer; “5 yıl boyunca ne yaptın?”
banner269

Yeni Mahalle ziyaretinde vatandaşlara seslenen Başkan Dinçer, Çine için önümüzdeki dönemde gerçekleştirmek istediği projelerini anlatmadan önce AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’ı eleştirdi.

“5 yıl boyunca yan gelip yatmışlar”

Yeni Mahalle kahvehanelerine gerçekleşen ziyarette vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “2011'de Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızın oyları ile göreve geldiğimizde, Raşit Kalkan gibi bir Belediye Başkanlığı yapalım istedik. Başka Belediye Başkanlarımızı da gördük. 5 yıl boyunca masalarını bacaklara uzatıp, 5 yıl boyunca yan gelip yatmışlar. Bugün sorduğumuzda 5 yıl boyunca ne yaptın denildiğinde bir şey söylemiyor. İnsan 5 yıl boyunca memleketine insanına bir şey yapmaz mı? Onlar dediler ki biz ceketimizi assak kazanırız, bizim ceketimiz önümüzü ilikleme ile onların ki ise asmakla eskidi. Şimdi abilerimiz çıkmış; ‘Eskiden yanlış yapmışım, düşünememişim deyip oy istiyor. Çine’nin geçen 5 yılının hesabını kim verecek?” dedi.

“Ben olmayacağız, biz olacağız”

“Projelerimizi ve ekibimizi hazırladık.” diyen Başkan Dinçer, “Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız ve 300 çalışanımız da ellerini taşın altına koydular. Eğer başarılıysak onların ve sizlerin destekleri sayesindedir. Hiçbir zaman ben olmayacağız, biz olacağız. Ben yaptım demeyeceğiz. Eğer biz olursak başaracağımıza inanıyoruz. Çine’nin neye ihtiyacı var diye düşündük ve çözüme dönük projelerimizi hazırladık.” ifadelerini kullandı.

Çine’ye 3 yıl boyunca hizmet ettiğini ve 5 yıl daha hizmet için destek isteyen Başkan Dinçer, “Önümüzdeki dönemde sizlerin destekleri ile çalışarak hizmete devam edeceğiz. “ sözleriyle konuşmasını noktaladı.





Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472