banner488

Başkan Çerçioğlu Çineli Muhtarlarla Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Çerçioğlu Çineli Muhtarlarla Buluştu
banner269
 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Çerçioğlu,  daha sonra Çine kapalı pazar yerini gezerek pazar esnafına hayırlı işler diledi.

Çine ziyaret programında ilk olarak mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, muhtarların alkışları eşliğinde Çine’ye geldi. Muhtarlarla tek tek tokalaşan Başkan Çerçioğlu, Çine’nin Aydın’ın önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizerek birçok hizmeti ve projeyi Çine’de hayata geçireceklerini ifade etti.

“Hizmet Artarak Devam Edecek”

Aydın il genelinde olduğu gibi Çine’de hiçbir mahalle muhtarının sorunu kalmayacağını belirten Başkan Çerçioğlu, “Çine çok önem verdiğimiz ilçelerimizden birisi. Çine Belediye Başkanımızla fikir alışverişinde bulunarak vatandaşa hizmet odaklı birçok projeyi hayata geçirdik. Biz vatandaşın istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çine’de hayata geçireceğimiz projeler artarak devam edecek. Muhtarlarımız ile birebir görüşerek sorunlarını dinleyip, isteklerini yerine getiriyoruz. Ben olduğum sürece Aydın il genelinde olduğu gibi Çine’de de hiçbir muhtarımızın sorunu kalmayacak” diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu ayrıca Çine Spor ve Sosyal Tesisi, Çine şehirlerarası otobüs terminali, Çine Kent Meydanı ve çevre düzenlemesi, Çine nikah salonu ve kültür merkezi, kalabak çayı köprüsü projesi, iftaiye binası, kapalı düğün salonu, Çine katı atık aktarma istasyonu projelerinin en kısa sürede hizmete gireceğini ifade etti.

Çine’ye yaptığı yatırımlar ile verdiği hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Çineli muhtarlar Başkan Çerçioğlu’nu alkışlarla uğurladılar.

Toplantının ardından Başkan Çerçioğlu, Çine kapalı pazaryerine giderek pazar esnafına hayırlı işler diledi. Karşılaştığı yoğun ilgiden ilerlemekte bile güçlük çeken Başkan Çerçioğlu, Çineli vatandaşlar ve pazar esnafıyla bol bol sohbet etti.  Pazar alışverişi de yapan Başkan Çerçioğlu, daha sonra Çine’den ayrıldı.





 

            
Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 14:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472