banner488

Başkan Bozkurt; Vatandaşın Gündemi Yeni Anayasa mı?

Başkan Bozkurt; Vatandaşın Gündemi Yeni Anayasa mı?
banner496

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, AK Parti’nin verdiği desteklerin yeterli olmadığına değinerek, İşçinin, , esnafın, çiftçi, Türk halkı perişan olduğumu söyledi.

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt yaptığı basın açıklamasında; “Sorumluları belli belli de kimse sesini çıkaramıyor çıkarsa sesini ya teröristsin, ya fetöcüsün, ya müslüman değilsin sana atılacak suçlar hazır olduğu için korkuyorsun korkmayalım hakkımızı arayalım bugüne kadar sindirildik, kandırıldık bir makarnaya, bir çuval kömüre Allah katında değerli varlık olarak görülen insanların kafasına aşağılarcasına çay atanlara teslim olmayalım artık yeter! Bu cennet vatanımızı geleceğimiz çocuklarımızın, torunlarımızın bugüne kadar satıla satıla kalmayan nasıl bir Türkiye Cumhuriyetinde yaşayacaklarını düşünelim. Artık yeter İYİ Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener sizler için var. 2021 yılında şekere %10,süt ve süt ürünlerine %25,gübreye 12 ayda %80,elektriye %6,köprü ve otoyollara %26, 868 TL olan esnaf bağkuru 1055 TL olmuş ve pandemiden dolayı işyerleri kapanan esnafa 3 ay olmak üzere 1000 TL yardım veriyorsun vermiş olduğunuz yardım esnafın bağkur pirimine yetmezken bu vatandaş ne yiyecek ne içecek diğer giderlerini nasıl karşılıyor diye İktidar Partisi yöneticileri acaba (lokantacıya, kahveciye) esnafına gidip dertlerini dinlediler mi acaba?

Çine’mizde iş arayan gençlerimize iş kapısı olanağı sağlamak için AKP,MHP yöneticilerinin, AKP Aydın Milletvekillerinin Çine’mizde nasıl bir yatırım yaptıklarını hangi fabrikaları açtıklarını soruyoruz .İş arayan gençlerimizi sadece 6 aylık işkurdan iş vermek tabi ki AK Partiye kayıt olmak zorunluluğu ile iş vermek midir iktidar partisinin görevi. Allah bu milleti de, ülkeyi de hırsı uğruna kendi kötülüğü, planları uğruna harcamaktan çekinmeyenlerin şerrinden oyunlarından korusun.”

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2021, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472