banner488

Başbakan Büyükşehir için Savaş'ı seçti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Mustafa Savaş olduğunu açıkladı.

Başbakan Büyükşehir için Savaş'ı seçti
banner496
İzmir’deki aday tanıtım toplantısında Aydın’a yapılan hizmetler tanıtılırken, salondakilere “Aydın’da yapılan hizmetleri iyi izleyelim” diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Eğitim’de sağlıkta, adalette, ulaşımda yapılan hizmetler ortada. Aydın’a çok büyük yatırım yaptık. Aydın-Denizli duble yolunu yaptık. Adanan Menderes Barajı’nı biz yaptık. Şimdi Aydın’da bir değişim dönüşüm gerek.” şeklinde konuştu.

“Aydın Büyükşehir Adayımız Mustafa Savaş”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Savaş’ı açıklayacağı konuşmasında CHP’ye yüklenen Başbakan Erdoğan, “Hangi yüzle CHP buralara gelecek. Çünkü büyük şehre karşı olan CHP Anayasa mahkemesine gitti. Bunların büyükşehir mantığı yok. Bunlar büyük düşünen zihniyet değil. Bu iş bizim işimiz artık Aydın’ın şehir sınırları artık tüm mülki sınırları kapsayacak. Şimdi bunlar ‘Köy tüzel kişiliği’ diye bir Klasbahis şey tutturdular. Bütün şehirde bir plan bütünlüğü olacak. İstanbul, Kocaeli nasıl plan bütünlüğü ile ayağa kalktıysa Aydın da aynı şekilde ayağa kalkacak. Aydın adayımız Mustafa Savaş” dedi.

Başbakan Erdoğan, Mustafa Savaş’ı, Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç’ı kürsüye çağırarak tanıttı.

Adı Büyükşehir Belediye başkan adayları arasında konuşulan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Başbakan'dan sonra Mustafa Savaş'ı ilk kutlayan isim oldu.

Kürsüde Savaş'ın elini sıkan Erdem, kendisine başarı dileklerini sundu.

Mustafa Savaş Kimdir?

1965 yılında Çine’de doğan Mustafa Savaş, İzmir Atatürk Lisesi’ni bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Savaş, 1991 yılında Türkiye Halk Bankası’nda müfettiş yardımcısı olarak başladığı görevinde Genel Müdür Yardımcılığı’na kadar yükseldi. 2011 Genel Seçimlerinde 4. sırdan AK Parti Aydın Milletvekili Aday olan Mustafa Savaş, özellikle 2001 yılında yaşanan ekonomik kriz sonucu, Halk Bankası’nın yeniden yapılandırılması sürecinde aktif rol aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Savaş, iyi derecede İngilizce biliyor.  

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2013, 19:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472