banner488

Bakan Eroğlu, Çine çarşısını gezdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Çine Adnan Menderes Barajı HES 1. Ünitesinde elektrik enerjisi üretimi sulu testlerini başlattığı törenin ardından Çine çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Bakan Eroğlu, Çine çarşısını gezdi
banner496

Bakan Eroğlu’nun Çine çarşı esnaflarına gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, AK Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya, Akçaova Belediye Başkanı ve AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Çerçi ve çok sayıda partilisi de eşlik etti.

Bakan Eroğlu,  Çine çarşı esnaflarına gerçekleştirdiği ziyarette Orman Genel Müdürlüğü ambleminin yer aldığı çanta içerisinde bulunan fidanları görevli personeller ile beraber Çineli vatandaşlara hediye etti ve çarşı merkezindeki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Ziyaretinde denk geldiği vatandaşlarla kısa süreli sohbet ederek, balkonlardan kendisine el sallayıp alkışlayanlara kadar bir isteklerinin olup olmadığını soran Bakan Eroğlu, Çine’de ve Aydın’da AK Parti’nin Belediye Başkan adaylarının Çineli olduğuna dikkat çekerek vatandaşlardan desteklerini esirgememelerini istedi.

Çarşı ziyaretinde denk geldiği Çineli bayanlara karanfil de dağıtan Bakan Eroğlu, Çine bayanların hal ve hatırlarını sorup önümüzdeki yerel seçimler için tüm Türkiye’de istikrarın sürmesi adına bayanların desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Çine Çarşı Camiisi önünde denk geldiği bir vatandaşın kendisini Recep Tayyip Erdoğan posteri ile karşılaması karşısında da duygulanan Bakan Eroğlu, tüm gelişen süreçlere, dış ve iç mihrakların türlü oyunlarına rağmen Başbakan’ın arkasında dimdik durduklarının altını çizerek vatandaşa sergilediği hassasiyetinden ve desteğinden ötürü teşekkür etti.

Bakan Eroğlu, yaklaşık bir saat süren Çine çarşı esnaflarını ziyaretten sonra kısa bir mola verdi ve ardından Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Çine STK Temsilcileri ve Çineli tüm muhtarlar ile yemekli toplantıda bir araya geldi.






Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 19:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472