banner488

Bahçeli, “Aydın'da ilçelerin alayına talibiz!..”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, parti kurmayları ile birlikte Çine’yi ziyaret etti.

Bahçeli, “Aydın'da ilçelerin alayına talibiz!..”
banner496

Dün Kuşadası, Söke, Didim, Aydın Merkez, Karpuzlu ve Koçarlı’daki temaslarını tamamladıktan sonra bugün saat 10.25’de Merkez Taksi Durağı Meydanındaki yaklaşık 1500’den fazla vatandaşa seslenen Bahçeli, “Çine’ye de gelerek sizlerle bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Konuşmasında önümüzdeki yerel seçimde MHP'ye destek isteyen Bahçeli, "Aydın'da ilçelerin alayına talibiz." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin parti kurmaylarıyla birlikte Çine'ye gerçekleştirdiği ziyarette, MHP Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, MHP İl Başkanı Fevzi Köse ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Aydın’a büyükşehir olarak hizmet götürebilmek için özel kabiliyet gerektiren kişilerin görev almasını istediğini belirten Bahçeli, “Bunun için belli bir tecrübe ve birikim olması gerekir. Böyle bir kişi kim olabilir diye düşündüğümüzde, 3 dönem Aydın Milletvekili olan, uzun yıllar bu davanın içinde bulunan, meclisteki çalışmalarında verimli ve üretken faaliyetleri ile dikkat çeken bir şahıs bu görevi üstlenirse Aydın’a büyük hizmetler sunabilme imkanı doğabilir diye düşünmekteyiz. MHP olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ali Uzunırmak olmuştur. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı’nı tüm Ligobet ilçe ve köyleri kucaklabilmesi, uyumlu çalışması ve karşılıklı anlayışa, sevgi ve dayanışmaya ihtiyaç olduğu bir gerçektir.” dedi.

"Yavuz, tecrübeli bir şahsiyettir"

Çine’ye en iyi hizmetin Mehmet Yavuz’un vereceğinin altını çizen Bahçeli, “Çine’ye hizmet sunulacaksa birikimli ve tecrübeli bir şahsiyet olarak, her şeyi birlikte büyütebilecek proje temelli bir şahsiyet olması lazımdı. Bu kim olabilir diye düşündüğümüzde Çine Belediye Başkanı olarak Mehmet Yavuz’u önerdik. Mehmet Yavuz, genellikle siyasette uzun yıllar bulunan milliyetçi, muhafazakâr kitleyi kucaklayabilen ve bir arada çalışma zeminini hazırlayacak bir şahsiyet olarak kabul edilmektedir. O bakımdan Ali ile Mehmet’i yan yana getirdiğimizde Mehmet ile Ali Aydın’a çok büyük hizmet sunabilir.” dedi.

“Aydın’da ilçelerin alayına talibiz”

MHP bu seçimlere değerli şahsiyetlerin avantajı ile girdiğini belirten Bahçeli, “30 tane Büyükşehir’in 14 tanesi yeni büyükşehir olmuştur. Bunlardan birisi de Aydın’dır. 30 Mart seçimleri tamamlandığında 1 Nisan şakası yapmanın zamanı gelmiştir. Aydın’da ilçelerin alayına talibiz. Allah ne kadarını nasip ederse başımızın üstünde yeri var. Büyükşehir Belediye Başkanı’nı bu azim ve kararlılıkla MHP’ye Ali Uzunırmak’a nasip olur diye düşünmekteyiz.” dedi.  

Sandık görevlilerine büyük iş düştüğünün altını çizen Bahçeli, “Bu seçimler önemlidir. Ülkemizin geleceğini belirleyecek önemli bir dönüm noktasıdır. Bu seçimde sandık görevlilerine de büyük iş düşmektedir. Sandık görevlileri, sandığın başında dikkatli ve kararlı durarak, her vatandaşımıza yardımcı olmaları ve sayım anında dikkatli olması gerekmektedir. Sandıkta zaman zaman hileli oy, çalınan oy tartışması yaşanıyor. Bazı husumetler doğuyor. Sandıktaki sayım konusunda dikkatli olmalıyız.” dedi.

"Ülkemiz karmaşa yaşamasın istiyoruz"

Rüşvet ve yolsuzluk olaylarına değinen Bahçeli, “11 yıldır milletinin içinde çok hizmetler yaptığını söyleyip duruyorsun. Ama rüşveti ve yolsuzluğu açığa çıktığı dönemde bunları açıkla. Bunlar doğru mu değil mi? Bunlara cevap ver. Devletin başbakanısın. Görevlileri çağır. Savcıya kıyacağın yerde, 8 bin polise kıyacağın yerde, yer değiştireceğin yerde, kalk de ki: Yolsuzlukla rüşvetle mücadele içindeyim. Destek verin, şimdiye kadar verdiğiniz desteğinin daha fazlasını verin. Yolsuzlukta rüşvette sonuna kadar gideceğim, kime dayanırsa dayansın. Şahsıma kadar gelecekse gelsin bunun hesabını soracağım de. Millet bir rahatlasın. Millet çatışma eyleminin dışına alınsın. Yoksa bunların hepsi bana komplodur, bunlar yanlıştır diye, kibirle devletin imkanlarını kendi gücünmüş gibi kullanarak bir yere varman doğru olmaz. Ülkemiz böyle bir karmaşa yaşamasın istiyoruz.” dedi

“Çine’de her zaman sağduyu hakim olmuştur”

Çine’de sağ duyunun hakim olduğunu belirten Bahçeli, "Çine’de her zaman vatanseverler, milliyetçi muhafazakarlar olmuştur.  Onun için bu seçimde değerli bir toparlayıcı göreviyle iktidarı uyarmakta, eğer burada iktadara biraz oy kaybına uğratabilirsek belki Recep Tayyip Erdoğan neden oy kaybediyorum diye düşünüp taşınır ve bir karara varır. Yok hala bana oyun oynuyorlar, 3’ü 5’i bir araya geldi şöyle diyorlar böyle diyorlar diye düşünmenin, yalnızlık rolü oynamanın gereği yok. Biz senin dostlarının içte ve dışta kim olduğunu biliyoruz zaten." dedi. (Murat TAN)

 


Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 23:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472