banner480

Azbazdar, Yerel Yönetim Tecrübesine Sahip, Söke'nin "A Takımı"nın Ankara'da Kaptanıydı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Beliğ Azbazdar, seçim havasına girdi, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

 Azbazdar, Yerel Yönetim Tecrübesine Sahip, Söke'nin
banner269
 Mhp Söke İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısı ile seçim startı veren Azbazdar daha sonra Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ı makamında ziyaret etti, Kuşadası, Didim, Karacasu, Buharkent, Kuyucak İlçe Teşkilatları ziyaretlerinde partililerle buluştu. Azbazdar Söke'ye bağlı mahalleye dönüşen belde ve köylere de adeta çıkarma yapıyor. Azbazdar kendisine gösterilen ilgi karşısında memnun olduğunu dile getirirken, Tarım ve Turizm Kenti Aydın'a hizmet edebilmek için gün saydığını söyledi.

Azbazdar, “Söke Belediye Başkanlığı görevi yaptığım dönemde ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli dirsek temas halinde olduğum için toplumun her kesiminin beklentilerini biliyorum, seçilip meclise gidersem Aydın'daki Yerel Yöneticiler ve Sivil Toplum Teşkilatlarıyla sürekli istişare içerisinde olacağım" dedi.

MHP Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Beliğ Azbazdar, siyasi tecrübesi ile Milletvekili Adaylığı sürecinde zorluk çekmiyor.1994-2002 Yılları arasından Söke Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Azbazdar, gerçekleştirdiği ziyaretlerde genelden yerele getireceği hizmetleri bildiği için halkında beklentilerine anında yanıt veriyor. Söke'de olduğu gibi Aydın ve ilçelerinde de tanınan Azbazdar, siyasi kimliğinin yanı sıra tarımcı kimliği ile de büyük ilgi görüyor. Azbazdar, TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı, Söke Ovası Sulama Birliği Kurucu Başkanlığı ve Ulusal Pamuk Konseyi Yöneticiliği görevlerinde de bulunmuştu.

Söke'de 8 yıl Belediye Başkanlığı yapan Azbazdar, Milletvekili Adaylığı için görevinden istifa etmişti.8 yılda Söke'ye birçok hizmetler kazandıran Azbazdar, Söke'nin "A Takımı"olarak adlandırılan Sivil Toplum Örgütleri'nin de kaptanıydı. Zira aralarında Söke Ticaret Borsası, Ticaret Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Söke Genç İşadamları Derneği gibi Sivil Toplum Örgütleri'nin Başkanları ile sıkça Ankara'ya giderek, ilçenin istek ve sorunlarını Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler nezdinde çözüm üretiyordu.

1 Kasım tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde MHP'nin en az 3 Milletvekili çıkaracağını yineleyen Azbazdar,"Belediye Başkanlığım döneminde Söke'deki Sivil Toplum Kuruluşları ile Ankara'ya gidiyordum. İnşallah bu geleneği Milletvekili seçildikten sonra diğer ilçelerimizin Sivil Toplum Örgütleri ile de aynı istişare içerisinde bulunarak devam ettireceğim. Belediye Başkanlarımız ile ortak çalışma içerisinde olacağız" dedi.

Güven Ölmez

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 03:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472