banner488

Ayhan: Terör, Türkiye'yi esir almıştır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, ''Terör, Türkiye'yi esir almıştır'' dedi.

Ayhan: Terör, Türkiye'yi esir almıştır
banner496

Ayhan, MHP Samsun İl Başkanlığı'nca Türk-İş Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'nda, TBMM'deki milletvekili sayısına göre çok güçlü olan bir iktidarın, Türkiye'yi yönetemediğini ileri sürdü.

AK Parti iktidarı aldığında hemen hemen bitme noktasına gelen terörün yeniden azdığını dile getiren Ayhan, şöyle konuştu:

''Bundan şimdi iktidar da memnun değil. Bu iktidarın uyguladığı, bizim, 'ihanet açılımı' dediğimiz açılım politikası sonrasında birtakım Casinoslot olaylar meydana geldi. 'Habur rezaleti' olmasaydı, 'Oslo rezaleti' olmazdı. 'Oslo rezaleti' olmasaydı bugün içinde bulunduğumuz siyasetin ötesindeki terör problemi de bu noktaya gelmezdi. iktidar, anlaşmaz ve muhalefete istediğini yaptırmak isteyen bir politika izliyor. Bunun böyle olması mümkün değil. Terör, Türkiye'yi esir almıştır. Uygulanan  politikalar maalesef AKP'yi de esir almış durumdadır.''

Ayhan, ekonomik anlamda Türkiye'nin geldiği noktanın iyi olduğunu söylemenin mümkün olmadığını iddia ederek, ''AKP döneminde Türkiye dış ticarette kaybetti. Türkiye'nin AKP iktidarında yaptığı, dış ticarette aldığı ile sattığı arasındaki fark bugün 500 milyar dolara ulaşmıştır. Cari işlemlerdeki açık 350 milyar dolara yaklaşmıştır. AKP geldiğinde insanlarımız milli gelirin yüzde 24'ünü tasarruf ederken, bugün dünyada tasarruf etme liginin en dibindedir, yüzde 12'lere düşmüştür'' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472