banner488

“Aydın’da Asıl Hedef Aş ve İş Problemini Çözmek”

AK Parti Aydın Milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinde yaşanan süreci değerlendirmek için Çineli Sivil Toplum kuruluşları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

“Aydın’da Asıl Hedef Aş ve İş Problemini Çözmek”
banner496

Ülke üzerinde büyük bir oyun oynanmakta olduğunu söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, “Yüzyıl önce ne ise dış ve iç güçler bugün de aynı, belki yarında aynı olacaktır. Farklı olan sadece şahıslar ve tarih tekerrür etmekte” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili adayları Muğla Kuruyolu üzerinde bulunan köfteci’ de gerçekleştirdiği toplantıya, AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem,  AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, milletvekili adayları Mustafa Savaş, Hilmi Yıldırım, Hakan Çağlar Erürker, Çine’de sivil toplum kuruluş temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Ziraat Oda Baskan Vekili Mehmet Bal, Ziraat Odası meclis Başkanı Salih Gökbel, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, Çine Tariş ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Enver Gökbel, Çine Genç İşadamları Derneği Başkanı Ali Dinçer, Çine Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Alp Dinçer, Madranspor Başkan Vekili Mehmet Akkan,  AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, İl Kadın Kolu Başkanı Mediha Turgut, Çine İlçe Kadın Kollar Başkanı Nurten Payza, İl Gençlik Kolu Başkanı Enes Yıldız, Çine İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Çine’nin sorunlarını iyi bildiklerini ve sorunların üstesinden geleceklerini söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, “14 yıldan bu yana yaptığımız işler ortada. Bundan sonra yapacaklarımız da ortada. 1 Kasım seçimlerini 7 Haziran’ın telafisi olarak görüyorum. 1 Kasım’ın ise telafisi olmadığı için, bunu bir fırsat olarak görüyorum. Sizler birer kanaat önderlerisiniz ve sizlerin o hedef kitle üzerinde ağırlığınız var. Yön veriyorsunuz. Sizlerin ağızlarından çıkacak olan sözler o hedef kitle tarafından itibar ediliyor. Şu anda ülkemiz üzerinde büyük bir oyun oynanmaktadır. Yüzyıl önce ne ise dış ve iç güçler bugün de aynı, belki yarında aynı olacaktır. Farklı olan sadece şahıslar ve tarih tekerrür etmekte. 1 Kasım tarihin tekerrür etmemesi adına da önemli bir fırsat” dedi.

“AYDIN’DA İHRACAT ÇOK YETERSİZ”

Aydın’da asıl hedefinin aş ve iş probleminin çözmek olduğunu dile getirin AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş , “Benim temel hedefim bu. Üretimden, istihdamdan, daha fazla pay almasını istiyorum. Aslında işsizlik var ama işsizliğin ötesinde mesleksizlik sorunu yatmakta. Bunları bizlerin çözüme kavuşturmamız gerekmektedir. AK Parti döneminde bütün bu sorunları çözüme kavuşturacağız. Aydın için 700 milyon ihracat bana çok yetersiz gelmekte. Denizli ile kıyaslarsak Aydın için bu rakam çok kötü. Bu 2023 vizyonu içeresinde bunun en az 5 milyon dolar olması lazım. Tarımsal Sanayi’nin artması gerekmekte. Birbirini tetikleyen yatırımlar, entegre yatırımların olması lazım ve bunları da yapacak kadro ve kardeşiniz burada. Reel sektörün sorunlarını bilen, finansı bilen, yatırımı bilen kardeşinin sorunların çözümlenme noktasında sizin için bir fırsat. Artık mazeret olmamalı. Bu konu da desteğinizi istiyorum. Bu güne kadar hiçbir karşılık beklemeden elimden ne geliyorsa bu toprakların bir evladı olarak, bir çocuğu olarak var gücümle çalışacağım. 1 Kasım da olur veya olmaz yine çalışmalarıma devam ederim. Daha önceki çalışmam hatır gönül işiyle bürokrasideki tanışıklığımızla biz bunları halletmeye çalıştık. 1 Kasım seçimlerinden sonra tanıdık, eş, dost bu ilişkiler bürokrasiler vasıtasıyla Aydın’ını sorunlarını çözecek ve siyaset kurumunun gücünü alarak daha kuvvetli bir şekilde çözüme kavuşturacak” şeklinde konuştu.

“PAMUK ÜRETİCİSİ BU YIL DAHA MUTLU”

Dünya piyasalarında Amerika’nın büyük aktör olduğunu vurgulayan AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mehmet Erdem, “Çin’in devreye girmesi, fiyatların aşağıya çekilmesi, Amerika’nın adeta damping yaparcasına uzun vadeli fiyatlarla dünya piyasalarına pamuk vermesi sebebi ile pamukta bir kırılganlık oluştu. Pamuk da kırılganlık olunca üretici geri adım atmak durumunda kaldı. Gecen yıllara kıyasla bu sene pamuk üreticisi mutlu durumda” dedi.

 






Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 04:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472