banner480

Aydın, Hüseyin Karagöz’ü Mecliste Sesleri Yapmaya Kararlı‏

Söke ve Kuşadası Teşkilatı Söke'li Vekil Adayı Hüseyin Karagöz'ü Sahipleniyor

Aydın, Hüseyin Karagöz’ü Mecliste Sesleri Yapmaya Kararlı‏
banner269

Milliyetçi Hareket Partisinin Aydın 3.cü sıra Milletvekili adayı Söke'li Avukat Hüseyin Karagöz akşam Ağaçlı ve Caferli’de ziyaretlerde bulundu.

Karagöz'ün gittiği yerlerde Söke ve Kuşadası İlçe Teşkilatlarının da yalnız bırakmaması teşkilatın Söke'li adayı sahiplendiğini ve Kuşadası’nın da kendisine yakın Söke'li bir adayı desteklediğini gösteriyor.

Yaptığı ziyaretlerde konuşan vekil adayı Hüseyin Karagöz şunları söyledi; ‘’Bizim medyalarımız yok. Sokak sokak mahalle mahalle köy köy dolaşarak Sökelilere, Kuşadalılara, Aydınlılara ulaşıyoruz. Memlekette Ne Mutlu Türküm Diyene diyebilmek için, evlatlarımızın yarınlarını kurtarmak için 7 Haziran’da MHP'yi hep birlikte iktidara taşıyalım.

Kendi sıkıntılarımızı kendimiz çözelim. Ben çiftçi çocuğuyum . Çiftçilik bilmeyen köylünün halinden anlamaz. Aydın’ı bilmeyen Milletvekili Aydınlıya hizmet edemez. Benim kaçacak yerim yok. Dönüp dolaşıp geleceğim yer Söke Gölbent. Neden mi? Ben Gölbentliyim. Evet köylüyüm. Bize bugüne kadar başkasından fayda geldi mi? Gelmedi. Artık Ne Mutlu Türküm Diyene demeye devam edebilmek istiyorsak Milliyetçi Hareket Partisini 7 Haziranda sandıktan çıkaralım’’ dedi.

Hüseyin Karagöz’ün Çaferli ve Ağaçlı köylerindeki sohbetlerine özellikle bayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. 







Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472