banner488

Aydın CHP’den Genç Üye Kampanyası

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin hayata geçirdiği “Genç Üye” kampanyası İzmir’den sonra pilot İl olarak belirlenen Aydın’da da start aldı.

Aydın CHP’den Genç Üye Kampanyası
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezinin İzmir’den sonra pilot İl olarak belirlediği Aydın’da da Genç Üye Kampanyası Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık’ın da katılımıyla bugün başladı. Aydın’ın İlçelerinde de başlayan Genç Üye kampanyası “Geleceğimizi Birlikte Kuralım” sloganıyla tüm hızıyla devam ediyor.

Kampanya açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık “AKP faşizmine ve diktatörlüğüne gençler olarak bizler son vereceğiz. Gençleşerek büyüyen bir CHP var. Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’ye tüm gençlerimizi bekliyoruz. İlk olarak İzmir’de başlattığımız genç üye kampanyamızın pilot ikinci bölgesi olarak Aydın’ı seçtik. Aydın il merkezi ve ilçelerinde stantlar kurarak yeni genç üyelerimizi partimize kayıt yapıyoruz. 81 ile yayılacak olan bu kampanyayla geleceğimizi yönetecek gençlere siyaset kapılarını aralıyoruz. Şimdiden bu davaya katılacak olan tüm yoldaşlarımıza ‘hoş geldiniz’ diyorum” diye konuştu.

Ardından İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri ise “CHP Gençlik Kolları ülkenin geleceği açısından önem arz eden her konu hakkında her dönem belirleyici ve örgütleyici unsur olmayı başarmış yarım asırdır varlığını sürdüren büyük bir örgüt olmuştur. Şimdi bu üye kampanyası ile de bu örgütü, bu büyük aileyi büyütmek için bütün genç arkadaşlarımızı partimize üye olmaya ve birlikte geleceğimize yön vermeye davet ediyorum” dedi.

Son olarak Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal Öztürk ise “Ailemiz büyüyor. Büyük çınar yeni filizler vermeye devam ediyor. Bütün genç arkadaşlarımıza CHP’ye üye olun çözümün parçası olun” dedi.










Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472