banner488

Aydın AK Parti'den kaç kişi aday adaylığına başvuru yaptı

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın AK Parti’den 55 kişinin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.

Aydın AK Parti'den kaç kişi aday adaylığına başvuru yaptı
banner496

Yapılan İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, Milletvekili Aday Adayları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Partililer katıldı.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın Şubat ayı İl Danışma Meclis toplantısı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Aday adaylarının hepsinin katıldığı toplantıya,  Genel merkeze Adaylık dosyalarını veren Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş, Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç meclis çalışmaları nedeni ile toplantıya katılamadılar.

Toplantıda İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti’de 7 Haziran’da yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri için önemli bir basamağı tamamladıklarını, partilileri ve aday adaylarına birliğin ve beraberliğin öneminden söz etti. Aydın il başkanlığına 48, diğer illerden de 7 olmak üzere toplam AK Parti’den Aydın milletvekili adayı olmak için 55 kişinin müracaatta bulunduğunu söyleyen Başkan Özmen, “Hepimiz kenetlenmeliyiz, AK parti’ye kan kaybettirecek ne varsa bu salonda kalmalı. Şu anda 55 aday adayımız var. Bizler birbirimize kenetlenir ve sımsıkı sarılırsak Aydın’da AK parti birinci parti olacaktır ve bunu başaracağımıza da inancım tamdır. AK Partililer olarak biz bu güce sahibiz. Aday adaylara yollarının açık olmasını ve başarılar diledi.”








Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 05:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472