banner488

Alıcısı bulunmayan aracı, hurdaya sattı

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, parti binasında basın toplantısı yaptı.

Alıcısı bulunmayan aracı, hurdaya sattı
banner269

Tosun, parti aracı ile ilgili son günlerde sosyal medyada yer alan haberler ve paylaşımlar olduğunu bu konuda açıklama yapmak gereği duyduğunu belirtti.

Yönetimin bilgisi ve kararı olmadan gerçekleşen satış yüzünden üzüntü duyduk diyen Mehmet Tosun, “Arkadaşlar daha önceki yönetim kurulunda biz kendi Bahis Siteleri aramızda para toplayarak partimize bir araç kazandırmıştık. Aracımız bize yaklaşık 3 yıl gibi hizmet etti. Araç biraz eskiydi, sıkıntılı bir araçtı. O dönemde ve şuanda da bizim yönetim kurulunda olan Sabahattin Kocabıyık abimizin üzerine alınmıştı. Seçimlerden sonra Sabahattin Kocabıyık aracı bizim yönetim kurulu karar almadan kendi üzerine olduğu için satmış. Biz bunu sonradan duyduk, işin açıkçası satılmasına üzüldük. Biz parti olarak bu konu ile ilgili söyleyebileceğimiz partimize daha iyi bir araç kazandırmak olacaktır” diye ifade etti.

Kendi üzerine kayıtlı olan aracın çok masraf çıkardığı ve eski olduğu için sattığını ifade eden Sabahattin Kocabıyık , “ Basında olur olmaz çıkan haberler yüzünden bende üzgünüm. Aracın satışı ile ilgili daha önceki yönetim ile bu karar alınmıştı. Çünkü aracın vizesi Kasım ayında yenilenecekti. Vizesi yapılması için birçok masraf yapılması gerekiyordu. Bu masraflar çok ağır, bunları karşılayamayacağım için satılığa çıkardım. Komisyoncuları ve Denizli’deki 2.el araç alıp satan galericileri aradık. Aracın piyasada tutulmadığını, bunların düşük model olduğu için hiçbir yerde kullanılmadığını ve hurdaya verilmesini önerdiler Aracı çalıştıramıyorduk. İterek zorla çalıştırabiliyorduk. Bu araç benim üzerime, partinin aracı değil. Kendime ait. Bu araçla partide birçok yere gidiliyor ve tek bir şoför kullanılmıyor, gelişi güzel kim bulunursa o kullanıyor aracı. Toplu olarak kullanılan araç bir kaza yapsa bunun vebalini çekemem diyerek aracı üzerimden çıkarmaya karar verdim. Yeni yönetimdeki başkanım ve arkadaşlarım yeni model bir araç almak için sponsor aradıklarını, görüşülen kişilerinde bu konuda yardımcı olacaklarını yönetim olarak kendi aramızda konuştuk. Ben yeni yönetimde dile getirdim, benim aracımı kim almak istiyorsa üzerine alsın dedim. Araç çok eski olduğu için kimse üzerine almadı. Üzerinde dursun dediler. Ama bir süre sonra bir müşteri buldum ve sattım. Kimsenin haberi yok. Yaklaşık 3 aydır zaten satılık olduğunu herkes biliyordu. Hurdacıdan başka alıcı olmadı. Sosyal medyada paylaşılanların ne amaçla konulduğunu bilmiyorum. Paylaşan arkadaşlar ne düşünerek böyle bir şey yaptılar onu da anlamış değilim” dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472