banner488

Akkurt, bomba projesini görüştü

Ak Parti Çine Gençlik Kolları parti binasında toplantı düzenlediler, yeni projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Akkurt, bomba projesini görüştü
banner496

Toplantıya Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Medya ve Tanıtım Başkanı Cihan Akkurt katıldı.

Türkiye’nin gündemine oturacak projeler üretmeyi amaçladıklarını açıklayan Cihan Akkurt, “Başkanımız Ali Tarhan ve yönetim kurulu üyelerimize 7 Haziran seçimlerine iddialı olarak hazırlıklar yaptığımızı ve projelerimizi onlara tanıtıp olurlarını almak için burada topladık. Bu projeyi Ak Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları Medya ve Tanıtım ekibi olarak görüşüp, hayata geçirip geçiremeyeceğimizi de görüştük, olumlu sonuçlar çıktığı için projeyi hayata geçirmeyi planladık. Projemizi 7 Nisan’dan sonra açıklayacağız, Allah nasip ederse Türkiye gündemine bomba gibi oturacak bir çalışma olacak. Aydın ili ve bütün ilçelerin Ak Parti tanıtım medya başkanları, il ve ilçe gençlik kollarının ortak çalışması olacak. Projemizi başkanlarıma anlattığımda hepside beğenerek, destek ve yardımcı olacaklarını belirtiler. 7 Nisan’da Aydın Milletvekili tanıtım gecesine yetiştirmeye çalışıyoruz” diye ifade etti.  

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan, Ak Partili Gençlerin çalışmalarından gurur duyduğunu, her zaman yanlarında ve destekçisi olacağını belirtti.










 


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 16:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472