banner488

Akçaova Mitinginde Celal Özden, “CHP’de Korku Başladı Korku”

Akçaova Mitinginde Celal Özden, “CHP’de Korku Başladı Korku”
banner269

Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Akçaova Mahallesi'nde miting düzenledi.

Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Akçaova Mahallesi'nde alkışlar arasında miting alanına gelerek vatandaşlarla selamlaştı. Akçaovalılara bu coşkulu karşılamadan dolayı teşekkür eden Özden, göreve geldiğinde söz verdikleri teleferiği yaptıklarında Eski Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’i bindirip gezdireceğini söyledi.

“Kötü bir 5 yıl geçirdik”

Mitingde ilk konuşmayı yapan AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Bu seçimlerde belediyeyi ehline vermek istiyoruz. 5 yıldır Çine Belediyesi'ni borç batağına saplamış. Çine Belediye Başkanı yönettiği bütün kurumları batırmış. ÇİPAŞ, Topçam Sulama Birliği ve Madranspor’u yönetti ve bunların hepsini batırdı. Nereye el atsa kurutuyor. Ama bizim adayımız 10 yıldır Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı yapıyor. Bu kooperatif bölgenin en başarılı kooperatiflerin arasında yer alıyor. İşi bilen bir adayımız var. Sizlerin desteğiyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ve Çine Belediyesi'ni kazandığımızda 5 yıl içinde güzel hizmetler yapacağız. Onların yaptıkları sadece şudur: 30-40 TL arasında gıda paketi dağıtarak belediyecilik yaptıklarını sanıyorlar. CHP’nin İlçe Başkanı konuşmasında diyor ki ‘Gıda paketi dağıtırız, para dağıtırız, seçimleri kazanırız.' Sanki bizim vatandaşımızın oylarını parayla satın alabileceklerini sanıyorlar. Seçmenimizin oylarını parayla satın alamazsın. İlçe başkanı bunu böyle bilmelidir. 9 yıldır burada görev yaptık. Buradan ekmek yedim. Sizlerin desteğiyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ve Çine Belediyesi'ni kazandığımızda bu borcumu ödemek istiyorum. Yerelde belediye elimizde olmadığı için sizlere hizmet edemiyoruz. O yüzden sizlerden destek istiyorum.” dedi.

“Hiç kimse benim seçmenimi kandıramaz”

Vatandaşlardan güçlü bir destek isteyen Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, “Çine’yi köy haline getiren, Akçaova'ya 5 yılda bir çivi bile çakmayan, hatta mezbahasını yıkan ve yollarını delik deşik eden Çine Belediye Başkanına göndermeye hazır mısınız? Devletin desteğiyle Çine’nin eski günlerine getirecek olan Belediye Başkanı ve ekibine göreve getirmeye hazır mısınız? Sizlerin mezbahasını yıkıp gittiler. Geçtiğimiz hafta gelip göstermelik bir şekilde temelini atmışlar. Göreve geldiğimiz ilk işimiz Akçaova’ya mezbaha yapmak olacak. Ayrıca buraya organize hayvancılık bölgesi yapacağız. Bölgenin hayvancılık merkezi olacak. Bizim Çine Belediye Başkanımız yem çuvallarıyla geziyor. Çine Yemi ve Ege Yemi açtık diyor. Manisa’nın Turgutlu'da üretilen yemi buraya getirip Ege Yemi ve Çine Yemi açtık diyerek halkımızı kandırıyorlar. Hiç kimse benim seçmenine kandıramaz. Çine Yem ve Ege Yem açılmadı. Onların yapamadığını biz Akçaova'ya yapacağız. Yapacağımız hizmetlere Akçaova’yı şaha kaldıracağız. 5 yıl boyunca Aydın’da ve Çine’de su ücretleri yüzde 50 indirimli olacak. Zam olmayacak. Bu ay su sayaçları bakılmadı. Niye peki? Korku başladı korku. Akçaova'nın yüzde 60 kanalizasyonunun bittiğini söylüyorlar. Bitti mi peki? Hayır. Geçen hafta düğün salonunu açtılar. Acele bir şekilde. Düğün yapmak için sıra almaya giden arkadaşımıza daha salon bitmedi diye cevap vermişler. Turizm merkezi ve kültür merkezi yapacağız diyoruz. Onlar, siz hayal görüyorsunuz diyorlar. Sizin hayalleriniz bizim yapacaklarımıza yetişemez. Mevcut başkan Eski Çine Belediye Başkanı Osman Aydın’dan 2011'de Çine Belediyesi'ni sıfır borçla aldı. Şu anda Çine Belediyesi'nin 20 milyon lira borcu var. Artı 20 milyon lira da mahallelerden Çine Belediyesi'ne geçen yerleri sattılar. Göreve geldiğimizde ilk işimiz bunların hesabını sormak olacak. Çine’ye neden hizmet yapamadın diye soruyoruz? Diyor ki benim yetkimi elimden aldılar. Peki sen belediye başkanı değil misin? Senin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanın başka partili mi? Çine için hangi hizmeti istedin de Aydın Büyükşehir sana o hizmeti vermediyse bunu Çine halkına açıklamak zorundasın. İlçe Belediye Başkanı adaylarını Aydın Büyükşehir Adayı belirliyor. Beni Çine Belediye Başkanı Adayı yapmaz diye Özlem hanımın yanında uslu uslu oturdun mu yoksa? Bizim teleferik projemizi eleştiriyorlar. Göreve geldiğimizde, biz bu teleferiği yaptığımızda Eski Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’i bindirip gezdirmeye götüreceğim.” dedi.

Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden’e miktingte, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Rıdyan Kaya, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Çine Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Enver Gökbel, muhtarlar eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472