banner488

Ak Parti’nin bayrağını Çine’ye dikeceğiz!

Ak Partili başkan, CHP’nin rozet merasimine Belediye Başkanının dahil olmasını kınadı.

banner496

Ak Parti Çine 45. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan, önemli konulara değindi.

Her siyasi partinin tek amacının ve tek hedefinin tek başına iktidar olmak olduğuna değinen Doğan, “2001 yılında yeter karar milletindir diyen Ak Parti, halkımızın teveccühleriye tek başına iktidira ulaşmıştır. İktidarımızın Ak icraatları ortadadır.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den CHP’ye geçenler hakkında yerel basında yer alan haberle ilgili de konuşan Doğan, “Bir Belediye Başkanı elbette bir siyasi partiden seçilir ve bir Belediye Başkanı’nın topluma önder olması gerekir. Ne yazık ki Ak Parti’den istifa etmiş bir ablamız ve oğlu, CHP tarafından ziyaret ediliyor ve bir Belediye Başkanı, CHP İlçe Başkanı ile CHP Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti’den istifa eden bu ailenin evine CHP rozeti takmak için teveccüh ediyor. Belediye Başkanı’nı, CHP İlçe Başkanı’nı ve CHP Kadın Kolları Başkanı’nı esefle kınıyorum.“ şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bugünlerde CHP’den istifa ederek Ak Parti’ye kaydolan 20 üye olduğunu ifade eden Doğan, “Bizim amacımız şovmenlik yapmak değil, biz hizmetkarlık yapıyoruz. Buradan Belediye Başkanı’na sesleniyorum. Reklam değil hizmet yapın. Çine göç veriyor, Çine küçülüyor.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Çine’nin geleceğini sağlam temellerle inşa etmek için birliktelik içinde elimizi taşın altına koyalım” diyen Doğan, “İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti’nin bayrağını Çine’ye dikeceğiz.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2013, 07:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472