banner488

AK Partili Özmen’den Çine Teşkilatı’na ziyaret

AK Partili Özmen’den Çine Teşkilatı’na ziyaret
banner269

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Geçen hafta Çine AK Parti İlçe Başkanı Cemal Çakır’ın istifasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Çine AK Parti İlçe Başkanı Cemal Çakır’ın istifa etmesiyle ilgili AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine AK Parti İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Başkan Özmen’i parti binasında Siyasi Hukuk İşler Başkanı Ergüven Özcan, Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

“Durmak yok, yola devam”

Gelişen süreçte AK Parti tüzüğünden bahseden AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, “Geçtiğimiz hafta içerisinde eski Gençlik Kolları Başkanımız ve şimdiki İlçe Başkanımız Cemal Çakır kardeşimiz sağlık sorunları sebebiyle, bu covid sürecini kolay atlamadı. Belinden de bir rahatsızlığı vardı zaten, şu anda kortizon tedavisi görüyor. İnşallah Rabbim en kısa sürede şifasını versin. Cemal bizim kardeşimiz. Bu süreçte tüzüğümüz gereği Siyasi Hukuk İşler Başkanı vekalet ediyor AK Parti tüzüğünde. İlçe Başkanlığı görevinin boşalması halinde yerine vekalet edecek kişi Siyasi Hukuk İşler Başkanı Ergüven Özcan Bey’dir. Bu süreçte Çine’de vekaleten AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürütecektir. Çalışmalarımız bugünden itibaren kaldığı yerden devam edecektir. Yönetimdeki yedekteki birinci sıradaki arkadaş Cemal Başkanımızın yerine gelir. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızın zaten kongrelerini yapmıştık. Süreci hızlı bir şekilde atlatırız. Covid salgını nedeniyle biliyorsunuz sahada istediğimiz çalışmaları yapamıyoruz. Daha çok telefon trafiğiyle yürütüyoruz süreci. Bugünkü toplantının bir arada olmasının tek sebebi de hem arkadaşlarımızı bu konuda bilgilendirmek hem de kamuoyunu bilgilendirmekti. Önümüzdeki sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2021, 19:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472