banner488

AK Partili Mutlu Menderes Eşiyok İddialı

AK Partili Mutlu Menderes Eşiyok İddialı
banner269

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, “Ben yaparım” düşüncesi ile değil, “Biz hep beraber bu işi başarabiliriz” felsefesiyle yola çıktığını ifade etti.

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, Çamoğlu Kır Düğün Salonunda düzenlediği seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme ve kaynaşma yemeğinde AK Parti Çine İlçe Teşkilatı üyeleri ile buluştu. Yemeğe AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

“Belediyeyi Değil Çine’yi Kazanmamız Lazım”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun yemekte tüm aday adaylarına ve partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, “Çine’yi kazanmamız lazım” dedi. Başkan Tosun konuşmasını şu şekilde devam etti, “ AK Parti’nin ilk aday adayı olma cesaretini gösteren babayiğit kardeşimiz Mutlu Menderes Eşiyok’a olan hayırlı olsun, Allah yol açıklığı versin diyorum. Mutlu Menderes Eşiyok kardeşimiz önce teşkilatımıza ben aday adayı olmak istiyorum dedi. Daha sonra muhtarlarımıza açıkladı ve siz değerli teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmek istedi. Bence doğru bir yöntem, bütün aday adaylarından da böyle tanıtımlar yapmasını bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte başka babayiğitler de çıkacak. Biz ilçe teşkilatı olarak bütün aday adaylarımıza sahip çıkarak tanıtım ve çalışmalarına katılacağız. Aday adaylarının sürecini teşkilat mensupları olarak hep birlikte sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz. Genel Merkezimizin kararıyla belirlenen adayımızın arkasında birlik ve beraberlikle arkasında durarak, toplumda olmuş olan AK Parti bu dönem iyi bir adayla belediyeyi alabilir algısını gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Daha önceki seçimlerde hatırladığım bir konuya değinmek istiyorum. Adayımız belirlendikten sonra kendi kendimize, kendi adayımızın dedikodusunu yaparak, kendi adayımıza zarar vererek seçimleri kaybettik. Şimdi 2014 seçimlerinde adayımız kazansaydı bugünkü noktadan daha iyi olmaz mıydı? Çine. Daha iyi hizmetler yapılmaz mıydı? Yapılırdı. İlk defa 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Çine’de birinci parti oldu. Bunu hep birlikte başardık. Hepiniz kahramansınız, bu kahramanlıkları devam ettirmemiz lazım. Belediyeyi kazanmamız lazım demiyorum, Çine’yi kazanmamız lazım. Artık Çine kaybedilmiş durumda. Herkes şikayetçi, belediyenin yapamadığı hizmetlerden şikayetçi. Biz AK Parti olarak rüştünü belediyecilikte ispat etmiş bir partiyiz. Biz belediyeyi aldıktan sonra Çine’yi, mahalleleri çiçek gibi yapacağız. Çok iyi hizmetler yapacağız ve 5. Yılın sonunda Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın dediği gibi Çine’yi kimse tanıyamayacak. Aday adaylık sürecinde Çine’mize, aday adaylarımıza hayırlı olsun. Hep beraber çalışarak inşallah hayırlı bir adayla belediyeyi kazanalım” dedi.

“Teşkilatıma İnancım Tamdır”

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, “Ben yaparım” düşüncesinde değil, “Biz hep beraber bu işi başarabiliriz” felsefesiyle yola çıktığını ifade ederek teşkilat mensuplarına seçim çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu. Eşiyok, “Bugün bu dayanışma yemeğine katılmanız beni fazlasıyla onore etti, tekrar teşekkür ederim. Toplantımızda önümüzdeki 31 Mart seçimleri hakkında sizlerle istişarede bulunmak istiyorum. Ben,1988 Aydın dogumluyum.31 yaşındayım. Sabancı Üniversitesi Endüstri mühendisliğinden mezun oldum, evliyim ve geçtiğimiz son ilçe kongremizden beri AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesiyim. Değerli yol arkadaşlarım, niyetim olan adaylığın zor ve meşakkatli bir görev olduğunun bilincindeyim. Elbette ki bu görev bize tevdi edildiği takdirde elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım. Burada teşkilatımıza yani sizlere olan inancım tamdır. Hayatım boyunca asla 'Ben yaparım' düşüncesinde değil, 'Biz hep beraber bu işi başarabiliriz' felsefesine inandım. Daha öncede verdiğim beyanlar üzerine tekrar şunu ifade etmek istiyorum, AK Parti bugün Çine'de belediye seçimlerini kazanmaya en yakın partidir. 24 Haziran seçimlerinde Çine'de 1. parti olduk ve bunu sizlerle başardık. Belediye başkanlığı seçimi kazanmış olduğumuzda genel seçimle beraber zaferi taçlandırma, AK Parti hizmetlerini vatandaşlarımız ile buluşturma başarısı elde edeceğiz. Size burada Çine Belediyesi'nin yapamadıklarını veya yanlışlarını uzun uzun anlatacak değilim, hepimiz biliyoruz ve farkındayız. Allah'ın izniyle 31 Mart seçimlerinde bize fırsat verilirse yeterince konuşuruz.”

"Ben İnanıyorum Halkımız Bize Güvenecektir"

Mutlu Menderes Eşiyok, kendisinin 31 yaşında olması nedeniyle 'daha çok küçük' eleştirilerine verdiği cevapla 'Bizler Fatihin İstanbul'u fethettiği yaşı çoktan geçtik' dedi. Eşiyok sözlerine şöyle devam etti; “Değerli arkadaşlar elbette ki bu süreçte partimizden diğer aday adayları çıkacaktır. Bu çok normal ve demokrasinin bir gereğidir. Tekrar söylüyorum bizim rakibimiz CHP'dir. Bizler bu yolda partimizin askerleriyiz görevimiz her ne olursa olsun, biz buna inandık. Sizlerden ricam lütfen gidin vatandaşlarımız ile konuşun. Beni tanıtın, benim hakkımda merak ettiklerini anlatın, sizin merak ettiklerinizi gelin bana söyleyin. Bunu benim için değil partimizin en doğru adayı bulması için yapın. Geri dönüşler inanın benim için çok önemli. Artık Çine'nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Bu yolda vatandaşlarımız ile birlikte seçim kim ile kazanılacak ise onunla gidelim mantığı ile doğru adayı bulalım. Elbette ki kendime inanmasam bu yolda aday olmam. Aday olduğum süreçten itibaren bana da geri dönüşler oldu. En çok bahsedilen olumsuz düşünce ise genç olmam. Genç olduğumdan bahsedilmekte, Allah'a şükürler olsun ki sadece bunu söyleyebiliyorlar ya farklı şeyler söyleselerdi. Benim onlara cevabım sadece şu, 'Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşı çoktan geçtik' Gerideyiz hep daha ileriye giderek, çalışarak, üreterek, inanarak bu yolda mücadele etmeye ant içtik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği bir sözü buradan hatırlatmak istiyorum, 'Gençler büyük devletin evlatları büyük düşünecek' Bu benim için olumsuz bir durum değil aksine gençliğin vermiş olduğu ateşle zafere daha hızlı koşma durumudur. Ben inanıyorum ki bizim halkımız bize güvenecektir. Bize fırsat verecektir. Biz sefer ile mükellefiz; Zafer Allah’tan” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472