banner488

Ak Parti’li Kılınç: “Milli İrade Çankaya Köşkünde Temsil Edilecek”

Türk milletinin ilk kez seçilmiş bir Cumhurbaşkanı için sandık başına gideceğini belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, "milli iradenin Çankaya Köşkünde de temsil edilecek" dedi.

Ak Parti’li Kılınç: “Milli İrade Çankaya Köşkünde Temsil Edilecek”
banner496

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasıyla demokrasi tarihinde bir ilki yaşamaya hazırlanan Türk milletinin, ilk kez seçilmiş bir devlet başkanı için sandık başına gideceğini belirten Ak Parti Aydın Mmilletvekili Ali Gültekin Kılınç, millet olarak önemli bir sınav verileceğini kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya köşkünde de Türk milletinin özlemini çektiği devlet adamı portresini çizeceğine inandığını ifade eden Kılınç, “Sayın Başbakanımız Allah kısmet ederse 10 Ağustos’tan sonra Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanı olacak. Millet Cumhurunbaşkanı’nı ilk kez kendisi seçecek. Bu, Türk demokrasi tarihi için bir milattır. Vesayet rejiminin sona erdiğinin en büyük göstergesi cumhurbaşkanlığı seçimi olacaktır. Türkiye 12 yıldır Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir dünya gücü haline geldi. Hemen her seçimde ortaya konan başarı milletimizin Başbakanımız Erdoğan’a teveccühünü ortaya koyuyor. Allah kısmet ederse Başbakanımız 10 Ağustos’ta milli iradenin gücünü de arkasına alarak seçilmiş ilk cumhurbaşkanı sıfatıyla Çankaya köşküne çıkacak. Klasbahis Biz de Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak o yüce makamda göreceğiz. ” şeklinde konuştu.

 Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ayrıca, Aydınlıların bu önemli demokrasi sınavından başarıyla çıkıp safını milli iradeden yana kullanacağına inanıyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 18:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472