banner480

AK Partili kadınlar “ Ebeler Haftası’nı kutladı

AK Partili kadınlar “ Ebeler Haftası’nı kutladı
banner269

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, görev yapan ebeleri ziyaret ederek, Ebeler Haftasını kutladı.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çine Devlet Hastanesi, Çine İlçe Sağlık Müdürlüğü,1No'lu,2No'lu ve 3No'lu Aile Sağlık Merkezlerinde görev yapan ebeleri ziyaret etti. Yıldız, "Anne ve Bebek sağlığının neferleri sağlık kurumunun kanatsız melekleri Ebelerimizin bu anlamlı ve önemli haftasını kutluyorum" dedi.

Yıldız, "Ülkemizin en ücra köşelerinde sağlık hizmetinin temsilcisi olan ebelerimizin sunduğu hizmetin değeri tartışılmazdır. Tüm zorluklara rağmen fedakarlıklar içerisinde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan kanatsız melekleri ebeler, sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Anne-çocuk sağlığı hizmetleriyle birlikte doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemde anneye ve bebeklere bakım hizmetleri veren ebeler, koruyucu önlemler, anne ve bebekte anormal durumların saptanması, tıbbi önlemlerin sağlanması ve tıbbi yardımın olmadığı durumlarda ilk yardım ve acil önlemlerin alınması gibi hizmetler vermektedirler. Olumsuz koşullara rağmen görevlerini büyük bir sorumluluk bilinci içinde ve şevkle yapan tüm ebelerimize teşekkür ediyor, ebelerimizin bu özel haftalarını kutluyorum" dedi. Daha sonra kadın kolları üyeleri ile birlikte ebelerle tek tek görüşerek, hediyelerini taktim ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472