banner488

AK Partili adaylar il teşkilatında buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili adayları il teşkilatında buluştular, adaylar partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Partili adaylar il teşkilatında buluştu
banner496

AK Parti’nin Aydın’dan aday gösterilen Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Armağan Uslu il başkanlığına ziyaret ederek partililerle buluştular. Ziyarette AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti’nin diğer Aydın Milletvekili Adayları Mehmet Sadık Atay ve Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, yaptığı açılış konuşmasında, “Genel Seçimlere kalan süre boyunca, Aydın’da AK Parti’yi birinci sıraya oturtmak için, milletvekili sayısını da artık 4-5 Allah neyi nasip ederse, biz elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Biz üzerimize düşeni yapacağız ve biz zaferden sorumluyuz, zaferi taktir edecek makam başkadır buna da inanıyoruz” dedi.

Toplantı salonunda İl Başkanı Ömer Özmen tarafından partililere takdim edilen adaylar sırayla partililere hitap ettiler. Genel merkez tarafından Aydın’dan aday gösterilen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Armağan Uslu, Aydın’da da inanmış teşkilat üyeleriyle tarih yazacaklarını söyledi.

Ben siyaseti hep bir vesile olarak gördüm, Rabbim bizleri hayırlara vesile kılsın diyerek sözlerine başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Zeynep Armağan Uslu konuşmasında şunlara değindi; ‘Bu hayrı Aydın’da birlikte üretmek istiyorum, birlikte büyütmek istiyorum. Ben hep ‘bize’ inandım hiçbir zaman ben demeyi inanmadım. Biz bu parti kurulurken bir avuç inanmış genç insan olarak yola çıktık. Fakat inandığımız hayaller vardı. Gün geldi bizi küçümsediler, gün geldi siz kimsiniz diye alay ettiler. Yeri geldi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Sen Muhtar bile olamazsın’ dediler. O bir avuç insan şimdi Türkiye’yi en rekabetçi ülke haline getirdi binler oldu, milyonlar oldu, on milyonlar oldu.  Cumhuriyet tarihinin ilk AK Parti, Türkiye’de hakim partidir. Ben karşılaştığım insanların önce gözlerine bakarım. Bugün burada yer alan insanların gözüne baktığımda, AK Parti’yi 4. dönem iktidar yapacak ışığı görüyorum. Biz bu ekiple Aydın’da tarih yazarız. Aydın’ı hak ettiği gibi bir Aydınlık yarınlara çıkarırız” dedi.

 AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan 4. sıra milletvekili adayı Mustafa Savaş ise, “Aydın’ın evladı olarak yine karşınızdayım. Memleketime daha fazla hizmet etmek için siyasete girdim. 2011 seçimlerinde partimizin 4. sıra milletvekili adayı, yerel seçimde de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak görevlendirildim, ama nasip olmadı. Aydın için projelerimiz ve hedeflerimiz vardı, bunları gerçekleştirmek nasip olmadı. İnşallah önümüzdeki 7 Haziran sonrası Aydın’da bir başarı hikayesi başlatacağız, AK Parti Aydın’da birinci parti olacak, hedeflediğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz.  Partimizin 13 yıldır ülkemize yapmış olduğu hizmetleri biliyoruz, diğer partiler gibi sadece yol, su, elektrik hizmeti yapmadı, ülkemizde rejimle mücadele etti.  AK Parti Türkiye’de hayalleri gerçekleştirdi, Halkımız ilk defa kendi iradesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti. İnşallah 7 Haziran’dan sonra yine ilk defa bir başkan seçeceğiz hep beraber. 7 Haziran çok önemli, Ülkemizde istikrarın ve huzurun devamı için çok önemli, kimsesizlerin umudu olduğu için AK Parti çok önemli, barış için, bu coğrafya, bu ülke için çok önemli. 7 Haziran akşamı AK Parti Aydın’da birinci parti olacak. 9 dönemdir girdiği her seçimden başarıyla çıkan AK Parti 7 Haziran akşamı 10 da 10 yapacağız” şeklinde konuştu.

2014 Yerel seçimlerinde AK Parti Söke Belediye Başkan Adayı gösterilen AK Parti 5. sıra Aydın Milletvekili adayı Metin Yavuz ise, “AK Parti kıyı kesiminde yok Betpipo denilen bölgede her ne kadar seçilerek taçlandıramasak da büyük oy artışına sebebiyet verdik, içinde olduk, onur duyduk ve bizden korkmaya başladılar. 7 Haziran seçimleri için milletvekili adayı olarak göstererek beni yine onurlandırdılar, şeref duyuyorum. Daha önce Söke’de yakaladığımız başarının, Aydın’da başarılamayacağını inanmıyorum. Hayal olarak değil, ben kendimi şuanda milletvekili olarak görüyorum. Teşkilat olarak, dava olarak sırtımızı toplumu dayamış bir kesimiz, toplum varsa biz varız. Bunun için davamızı yürütürken insanımıza dokunacağız,  onları dinleyeceğiz. Yeni Türkiye’de 2023’ün büyük Türkiye’sinde projelerimizle de, yatırımlarımızla da Aydınımızı hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. Durmak yok yola devam” dedi.












 


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 19:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472