banner480

AK Parti’den, Kandemir Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti’den, Kandemir Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
banner269

Mithat Burhan Kandemir, Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti) Çine Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

İşadamı Mithat Burhan Kandemir, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim üyelerinin katıldığı toplantıda  belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Mithat Burhan Kandemir; “İdare ederken de Hazreti Ömer gibi adil, Hazreti Ebu Bekir gibi sadık, Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit olmaktır, Şehirden emin olan, kendinden emin olunandır” dedi.

“Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak”

Çine’de doğduğunu, Çine’de doyduğunu bilerek, halkına hizmet aşkıyla, Çine sevdasıyla yola çıktığını belirten. M. Burhan Kandemir, “Toprak ve su, insanların hayatlarını sürdürebilmesi için gerekli olan en önemli kaynaktır. İnsanlar toprağı işler aş elde eder. Toprağı işler canlı besler. Toprağı işler rızık elde eder. Su ise canlılara ve toprağa hayat verir. Toprak ve suda, Sultan Alpaslan’ın 1071 de Malazgirt’te yüce milletimize kapılarını açtığı, Osmanlı Padişahlarının 7 asır yönettiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizim olduğunu tescillediği kadim Anadolu’da ve onun parçası olan güzel Çine ovamızda çok bereketlidir. Böyle önemli ve güzel topraklarda da tarih boyunca medeniyetler ve şehirler kurulmuştur. Bu şehirler insanoğlunun gelişimine, ticaretine yön vermiştir. Bu şehirleri de halkın güvendiği kişiler yönetmiştir. Bu kişilere Şehr’ül emin denmiştir. Şehr’ül emin şehri ve içinde yaşayanları emaneti gibi görendir, onlara hizmet edendir, Şehrin insanına hizmet ederken Hakka hizmet ettiğini bilendir, Bir şehrin idarecisi olandır, İdare ederken de Hazreti Ömer gibi adil, Hazreti Ebu Bekir gibi sadık, Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit olmaktır, Şehirden emin olan, kendinden emin olunandır. Bizde böyle bir anlayışla, burada doğduğumuzu burada doyduğumuzu bilerek, halkımıza hizmet aşkıyla, Çine sevdasıyla yola çıktık. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Daha yaşanabilen bir Çine için planlarımız var, projelerimiz var. Hedefimiz göç veren değil göç alan bir Çine. Aday adayı olan arkadaşlarımızla, bu sevdaya gönül verenlerle, birlik ve beraberlik içinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı sonra Türkiye’ye yayılan Ak belediyeciliği Çine’mizde de uygulamak için, yarınlarımız ve çocuklarımız için önce Allahın izniyle sonra halkımız ve partimizin teveccühüyle, AK Parti Çine Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

“Belediyeyi Alarak Taçlandıracağız”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun; “Partimizden üçüncü olarak AK Parti Belediye Meclis Üyemiz Burhan Kandemir Çine Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Muhtemel çıkacak ve çıkan aday adayları ile birlikte birlik beraberliğimize, partimizin ilkelerine e kurumsal yapısına zarar vermeden inşallah bu süreci götüreceğiz. Final de de Belediyeyi alarak taçlandıracağız diye inancımız tam. İnşallah bu süreci birlik beraberlik içinde götüreceğiz. Burhan kardeşimize Allah yol açıklığı versin, hayırlı uğurlu olmasını dilerek Allah mahcup etmesin” dedi.

Mithat Burhan Kandemir Kimdir;

1977 yılında Aydın’da doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Çine’de tamamladıktan sonra 2000 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2003-2005 yıllarında Nazilli Tariş’te çalıştı. 2005 yılında dedesi Halis Kabadayı’dan kalan Aygaz Bayiiliğini devir aldı ve halen devam etmekte. 2008-2017 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek okulunda genel ekonomi, tarım muhasebesi, girişimcilik, tarımsal işletmecilik ve pazarlama üzerine dersler verdi. 2009 yılından buyana Çine Belediyesi meclis üyesi olan Kandemir, evli ve 2 kız babası.


 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 21:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Efe
Efe - 3 ay Önce

Başkan adayımız yolun açık olsun yanındayız sonuna kadar destekçinim çine halkı senin degerine bilir kazanacak saygılar efe

Efe korkmaz
Efe korkmaz - 3 ay Önce

Başkan adayımız yolun açık olsun yanındayız sonuna kadar destekçinim çine halkı senin degerine bilir kazanacak saygılar efe

SIRADAKİ HABER

banner472