banner488

AK Parti ve MHP’den İstifa Ettiler, Millet İttifakına Geçtiler

AK Parti ve MHP’den İstifa Ettiler, Millet İttifakına Geçtiler
banner496

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Çine’de AK Parti ve MHP'den istifa eden yaklaşık 50 kişi CHP ve İyi Partiye katıldı.

Şehler Düğün Salonu’nda Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’in proje ve meclis üyeleri tanıtım toplantısında düzenlenen törende Çine’de AK Parti ve MHP’den istifa eden yaklaşık 50 kişi Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ‘ye katıldı. Törende toplam 100’e yakın vatandaşa CHP ve İyi Partiye rozeti takıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı ve Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer başta olmak üzere Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ile İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca yeni katılan üyelere rozetlerini takarak hayırlı olmasını diledi.

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “İnsanlar farklı dünya görüşünde olabilir. İnsanlar farklı inançlarda olabilir ama biz demokrasiyi savunuyorsak, biz insan haklarını savunuyorsak, biz insanların Allah’ın bir emaneti olduğunu düşünüyorsak, herkese eşit mesafede durmak ve herkesi aynı sıcaklıkla kucaklamak mecburiyetinde olduğumuzu da biliyoruz. İnsanların arasına gerek ırki anlamda, gerekse inanç anlamında nifak sokmak isteyen her kim olursa olsun vatan hainidir” diye konuştu.

AK Parti’den CHP ye katılanlar: Naciye Alkan, Canip Alkan, Saniye Alkan, Yaşar Duran, Berkant Dündar, Ekrem Kaçar, Hasan Demirel, Zafer Bitim, Hasan Demiray, Ekrem Taştekin, Mehmet Emin Esin,Durmuş Ali Emir, Şener Şeker, Sultan Dilek, Necati Akay, Nedim Tezcan, İbrahim Kaya, Tijen Altaş, Hüseyin Kılınç ve 41 yeni Cumhuriyet Halk Partisine yeni üye oldu.

AK Parti’den İYİ Partiye geçenler: Kadir Güneş, Sevgihatun Giriz, Hafize Özalp, Abdurrahman Karakuş, Selma Akbal, Feridun Uyguç, Mehmet Toy, Adem Namlı, Aydın Adsız, Mustafa Vural, Muharrem Kaya, Sezgin Karahan, Selami Tomur, Egecan Köşker,

MHP den İYİ Partiye katılanlar: Bilal Atıgan, Hasan Yörüdü, Yunus Atıgan, Mustafa Öztürk, İbrahim Altaş, Melike Özüak, Faruk Madran, Onur Görgün, Mustafa Vural, Serkan Aydemir, Mehmet Erdoğan.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472