banner488

AK Parti Milletvekili Savaş: Çine kendine yeten bir ilçe olacak

AK Parti Milletvekili Savaş: Çine kendine yeten bir ilçe olacak
banner496

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, memleketi Çine’yi ziyarette bulundu. AK Parti Çine İlçe Başkanlığında partililerle buluşan Savaş, “Çineli olarak ilçenin durumuna üzülüyorum. Ben Belediye Başkanı kardeşimiz için de üzülüyorum” dedi.

AK Parti Çine İlçe Binası'nda, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ı, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, AK Parti Çine Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, mahalle başkanları ve partililer karşıladı.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Milletvekili Mustafa Savaş’ın teveccühüyle ilçe başkanlığı görevine atandım. Bu süre zarfında birlik ve beraberlik içinde çalışmak üzere bu yola çıktık. Önümüzdeki hedeflerimiz ilk önce 2023 yılında yapılacak seçim. Çine’de başarıyı daha da yükseltmek için istiyoruz. Bu süre içinde ilçemize sağlık, spor ve eğitim açısından hizmetlerimiz olacak” dedi.

“Çine borçluyum”

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Aydın’da oto yol inşaatı başladı. İki yıl içerisinde bitecek. Şehir Hastanesi’nin temelini attık. Bin 400 yatak kapasiteli olacak ve 700 günde bitecek. Adliye Sarayımız proje ihalesi bitti, yapım ihalesi yakında yapılacak. İlçelerimizde de önemli işler yapıyoruz. Gölet ve baraj yapmaya devam ediyoruz. Çine’ye gelecek olursak, Hükümet Konağımızı bitirdik. Sosyal Güvenlik Binamız hizmet veriyor. Hükümet Binamız güzel oldu. Geniş bir meydan istedik, ama olmadı. Çine’de yapacağımız çok işler var. Hastane temelini atacağız. Çok az bir zaman kaldı. Son aşamaya geldi. Ayrıca Çine’de Spor Bakanımızdan da sözünü aldık. Protokol yapılacak. Gençlerimiz için olimpik bir yüzme havuzu, gençlik merkezi ve 10 adet halı saha yapacağız. Bunların sözünü aldık. Cezaevi ile ilgili burada da bir projemiz var. Ceza evinin ihalesi bitti. Yakında sözleşmesi yapılacak ve inşaata başlanacak biz böyle bir projeyi hayata geçirmeden önce buradaki tüm sivil temsil kuruluşların temsilcileriyle ben önceden bire bir konuştum. Ben yaptım oldu mantığıyla biz hiçbir zaman iş yapmadık. Hepsi isteriz dediler. Cezaevi buraya yapılmazsa başka bir yer yapılacak. Yapacağımız çok işler var. Benim bu memlekete borcum var. Allah’ın izniyle nüfusumuz yükselecek. Çine kendi kendine yeten bir ilçe olacak. Bunu fazlasıyla hak ediyor. Çineli olarak ilçenin durumuna üzülüyorum. Ben Belediye Başkanı kardeşimiz için de üzülüyorum. Ankara'ya diğer belediye başkanlarımız sık sık geliyor ama Çine Belediye Başkanı hiç gelmedi. Telefon ile veya ziyaret ederek bizden talepte bulunmasını isterim ama o telefonla dahi hiç bir talepte bulunmuyor. Benim memleketim Çine'ye borcum var. Bunun bir kısmını ödedim ama büyük bir bölümü henüz duruyor. Ben bu borcumu ödemek için çalışıyorum. Bir Belediye Başkanı'nın ilçesi için bir projesi dahi olmaz mı?” dedi.

“OSB’de yer kalmadı”

Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde muhalefet bizi hayalcilikle suçlamıştı diyen Savaş, “OSB’de gelinen nokta belli. Yıllar önce OSB ile mücadele verdiğimizde muhalefet bizi hayalcilik ile suçlamıştı. Şimdi OSB’de yer kalmadı. İki bin 100 dönümlük yerde yer kalmadı. Bin 580 dönümlük genişletme bölümünde son aşamaya gelindi. Orada yatırım yapmak isteyen firmalar var. Şuanda bu firmalar sırada bekliyorlar. 2023 yılına giderken birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu seçim çok önemli. Geçmişte olduğu gibi şimdi ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Hedeflerini biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı uzaklaştırmak. Ama bu güne kadar bunu milletimiz izin vermedi. Bu güne kadar şer güçlerin hakkında geldik, bundan sonra da geleceğiz. Geçen yıl Mart ayında buyana pandemi ile mücadele veriyoruz. Zor günler yaşadık. Bu zor günlerimizi Cumhurbaşkanımız liderliğinde bakanlarımızın özverili çalışmaları neticesinde sağlık çalışan özverili çalışmaları var. Burada bir başarı hikayesi var. Aşılama ile ilgili bunun üstesinde geleceğiz. Pandemi ile uğraşırken de gurur verici işlerde yaptık. Dış politikada, terörle mücadelede, Suriye’de Irak’ta, Libya’da, Doğu Akdeniz de buralarda gurur verici işler yaptık. Sahada ve masada büyük kazanımlar elde ettik. Bu kazanımların devam etmesi adına sahada çok çalışmamız gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü almamız lazım. Bunu hep birlikte yapmalıyız.Türkiye’nin büyüme rakamları açıklandı. Pandemi ile mücadele yapılan bir dönemde Türkiye yüzde 7 büyüdü. Bu ülkenin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu buradan hesaplayabiliriz. Her anlamda büyük bir potansiyelimiz var. Kurulan oyunları ve tezgâhları bozup yolumuza devam edeceğiz. 2023 yılında Cumhuriyet 100 yıl olacak. 100 yıl içerisinde nerdeyse 5’te birinde AK Parti iktidarı var. 21. Yüzyılın çeyreğinde AK Parti iktidarı olacak. Her alanda çok önemli işler yaptık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 14:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472