banner480

Ak Parti Milletvekili Adayı Atay, seçim startını verdi‏

AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi startını anne ve baba ocağı olan Savrandere'den verdi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Atay, seçim startını verdi‏
banner269

AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi startını anne ve baba ocağı olan Savrandere'den verdi. Farsak yörüklerinden olan Atay, el öpüp helallik istediği anne ve baba ocağında coşkuyla karşılandı.

25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi adaylıklarının belirlenmesinin ardından seçim startı veren AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, ilk olarak anne ve baba ocağı olan Savrandere'yi ziyaret etti. Doğup büyüdüğü topraklarda coşkuyla karşılanan Atay, Cuma namazını Savrandere Camii'nde Savrandereliler ile birlikte kıldı.

Namaz sonrası Savranderelilere hitap eden Atay, kendisinin köylü çocuğu olduğunu ve çiftçilik yaptığını belirterek, “Ben sizin evladınızım. Sizden biriyim, Yörük çocuğuyum. Köy çocuğu olmaktan, köy kültürünü almış olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

“SİYASET İNSANIN İNSANA HİZMET ETTİĞİ BİR ARAÇTIR"

Atay konuşmasına şöyle devam etti; "Sizlerde benden çok iyi biliyorsunuz ki;  her şey insana hizmet üzerine kuruludur. Dağı, taşı, böceği, güneşi, ayı, çiçeği hepsi insana hizmet ediyor, insanda insana hizmet ediyor. Siyasette, insanın insana hizmet ettiği bir araçtır. Hatta, insanın insana hizmet ettiği en etkili unsurdur.

Büyüklerimizin yaşları çok büyük olmasına rağmen bana gösterdiği o naif hürmeti ve saygıyı, küçüklerimizin sevgisini muhabbetini hep hissettim. Emin olun hep bu duyguyla çalışırken de, gezerken de, siyasal faaliyetlerimizde de, aman bir hata yaparız da bizi sevenleri mahcup ederiz korkusuyla yaşadım. Bundan sonrada hep böyle yaşayacağız" dedi.

ATAY'A TAM DESTEK VERDİLER

Yörük milletvekili adaylarının olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Savrandereliler ise, "Atay'ın anne ve baba ocağından seçim startını vermesi bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Kendisi bizden biri, köyümüzün çocuğu. Biz kendisini bundan önce de destekliyorduk, bundan sonra da destekleyeceğiz" dediler.









 


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472