banner488

AK Parti Karpuzlu’da Birlik ve Beraberliği Kanıtladı

AK Parti Karpuzlu’da Birlik ve Beraberliği Kanıtladı
banner269
AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Çakar, geride kalan 2,5 yılda yapılan çalışmalar ile hayata geçirilecek olan projeleri gündeme taşırken, örnek çalışmalara imza attıklarını söyledi.

2014 Kasım’dan bu yana önemli çalışmalara imza atan AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilat Başkanı Süleyman Taner Çakar, geride kalan 2,5 yıllık çalışmaları masaya yatırdı. Kendilerine verilen görevin farkında olduklarını söyleyen Başkan Çakar,  23 mahallenin tamamında yapılan hizmetleri ve 2019’a kadar bitirilmesi planlanan projeler hakkında açıklamada bulundu.

Karpuzlu için hizmet kalitesini daha da artırmaya çalıştıklarını belirten İlçe Başkanı S. Taner Çakar, 16 Nisanda Halk oylamasında Karpuzlu’nun Evet çıkaran iki ilçeden birisi olmanın gurunu ve onurunu yaşadıklarını söyledi. Karpuzlu İlçe Teşkilatı olarak birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmaların sonucunu aldıklarına değinen Başkan Çakar, “Biz bu çalışmaları yaparken halkımızın desteği ile birlikte partimizin de katkıları önemli. Hayata geçen projelerimizi asıl görünmeyen kahramanlarımız olan mahalle başkanları ve kadın kolları üyelerimize anlattık. Onların fikirlerini de alarak mahallerimizin öncelikli sorunları konusunda bilgiler edindik.  Ben yaptım oldu demeyip, farklı fikirleri de dinleyerek halkımıza en iyi hizmeti nasıl yapabileceğimizi konuştuk. Tek bir amacımız var Karpuzlu’yu çok daha iyi yerlere getirmek. İlçemizde destek veren öncelikle teşkilat mensubu arkadaşlar, partili ya da diğer partilerden destek veren, vermeyen tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Eski Çaltı Köprüsü yenilecek

Karpuzlu –Milas yolunun, ilçemizin tanıtımı açısından oldukça önemli olduğundan söz eden Çakar, “Karpuzlu - Milas yolu Allah'ın izniyle 1-2 ay içerisinde tamamlanacak. Kapruzlu'dan Milas'a geçişler daha kolay olacak. Hem yol kısalacak hem de Kapruzlu'nun ekonomi hayatı açışından, canlanması açısından çok çok önemli. Turizmi etkileyebilecek mahiyette ekonomiye katkısı olacak. İlçemiz karayolu üzerinde bulunup, yetersiz olan Çaltı Köprüsü dar olduğu için genişletildi, yeni bir köprü yapıldı. Şimdi de yanındaki eski köprü de yenilecek, ihalesi hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

Susuzluk çekilmesin

Karpuzlu’nun en çok hizmet aldığı gölet konusunda Başkan Çakar, “DSİ’den ilçemize tarımsal ve hayvansal sulama amaçlı göletler kazandırıyoruz. Meriçler Göleti tamamlandı. Şenköy ve Hatipkışla-Çamköy Göleti inşaatı devam ediyor. Akçaabat Göleti inşaatı başlamak üzeredir. Tekeler Göleti Proje ihalesi DSİ 21.Bölge Müdürlüğünce 15 Mayıs tarihinde yapıldı, inşaat ihalesine çıkılacak. Allah’ın izniyle önümüzdeki yılın ilk aylarında inşaat başlayacaktır. Bunlara ilave Güney ve Umcular Göletleri de programa alınmıştır”  diye konuştu.

Karpuzlu’ya Hükümet Konağı

İlçeye yakışır bir Hükümet Konağı kazandırma çalışmalarının başladığından söz eden Çakar, “Karpuzlu İlçe Entegre Hastanesi inşaatının tamamlanması, uzunca bir süredir uğraşlarımızdan birisiydi. Milletvekillerimizin de desteğiyle bunu başardık. Artık yeni binamızda ilçe halkımıza hizmet vermeye başladı. Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu inşaatı önümüzdeki Eylül ayına yetiştirilmeye çalışılıyor. İnşaat tamamlanmak üzeredir.  Öğrencilerimiz, artık bir başka okulla ortak binada değil, kendi binasında eğitim öğretim olacak. Karpuzlu Kaymakamlık binası uzun süredir hasarlıydı. Karpuzlu Hükümet Konağı yeni binasını ilçemize kazandıracağız. Ak Parti Aydın Milletvekillerimizin verdiği müjdeyle önümüzdeki yıl Allah’ın izniyle çalışmalar başlayacaktır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ilçemize Çobanisa ve Tekeler olmak üzere 2 ayrı halı saha kazandırdık. Şimdi de Karpuzlu ilçe merkezi, Gölcük-Ulukonak hattı, Akçaabat ve Yağşılar Mahallelerimizin de halı saha talebi vardır. Bu mahallelerdeki gençlerimizi de en kısa zamanda halı sahaya kavuşturmayı planlıyoruz” dedi.

Tapu Sorunlarını Çözeceğiz

Maliye arazilerinden bahseden Başkan Çakar, “Tekeler Mahallemizde uzun yıllardır süregelen Maliye arazilerindeki tapu sorununa el attık. Ölçüm çalışmaları başlamıştır. İnşallah vatandaşın bu tapu sorununu da en yakın sürede çözeceğiz. Tekeler Mahallemizdeki Orman alanlarındaki tapu sorununun çözümü için Milletvekillerimizle Orman Bakanlığında Orman Bakan Yardımcımız ile görüşmeye gittik. İnşallah bu sorunu da çözeceğiz” diye konuştu.

Vatandaş Doğruyu Bilendir

Bütün mahallelerin sorunlarını çözmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Çakar, “Tekeler, Yağşılar ve Şenköy’ün ortak kullandıkları 9 km.lik grup yolunun bir an önce genişletilmesi gerekiyor. Muhtarlarımızda Aydın Valimizi ziyaret ederek konunun aciliyeti ve önemi hakkında görüştük. Sorumlu Büyük Şehir Belediyesi ölçümlere başladı, inşallah çalışmaları yarıda bırakmazlar. İlçemizdeki birçok mahallenin olduğu gibi, Tekeler her zaman bizim yanımızda oldu; biz de onların yanında sorunlarına çözüm aramaya devam edeceğiz. Tekeler’e makarnaya, kömüre oy veriyor yakıştırmasını yapanlara söylüyorum; yanlış yoldalar. Tekeler’i böyle söylemlerle kazanamazlar. Tekeler, her zaman ilçemiz siyasetine yön veren bir mahallemiz olmuştur, böyle olmaya da devam edecektir. Vatandaşımız her şeyi en doğru şekilde biliyor ve görüyor. İlçemize olan Hükümetimiz yatırımları devam edecektir. Bunların her zaman takipçisiyiz. Halkımıza bizim yanımızda oldukları için tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.













Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472