banner488

AK Parti Karpuzlu 6. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Karpuzlu 6. Olağan İlçe Kongresi
banner496
AK Parti Karpuzlu 6. Olağan İlçe Kongresinde tek liste olarak aday olan Akif Aydoğdu ilçe başkanı seçildi.

Karpuzlu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongre, divan başkanlığı seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Divan Başkanlığına AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, divan başkan yardımcılığına Süleyman Taner Çakar, katip üyeler Hanife Yıldız, Tayfun Özbay, Savaş Gökmen ve Mithat Bilginer seçildi. Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş, il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire ve kurum müdürleri, muhtarlar, partililer, delegeler ve davetlilerin katıldığı ilçe kongresinde AK Parti Hükümetinin Karpuzlu, Aydın ve ülke genelinde yaptığı hizmetleri slayt gösterileri ile anlatıldı.

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanlığı görevini Akif Aydoğdu’ya devreden önceki dönemin Başkanı Süleyman Taner Çakar, hizmet edecek daha çok yolları olduğunu ifade ederek, büyük ve güçlü Türkiye’nin başarısına bir tuğla koymak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. AK Parti’nin Karpuzlu’da 3 yıl boyunca girdiklerin seçimlerde çıtayı her zaman artırdıklarını belirten Başkan S. Taner Çakar konuşmasında Karpuzlu’ya gelen hizmetlere değinerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Öncelikle Ülkemizde ve ülkemiz dışındaki terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehit olan güvenlik görevlilerimizi saygı ile anıyor yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Allah ordumuzun gücüne güç katsın, zaferler nasip etsin.

Çıtayı Yükseltik

3 yıl boyunca seçim süreci çalışmalarında birlikteydik. Hep birlikte çalıştık, mücadele ettik. 7 Haziran genel seçimlerinde yüzde 48, 1 Kasım genel seçimlerinde yüzde 54, 16 Nisan Halk Oylamasında da yüzde 56,4’lük oy oranı ile ilçemizde çıtayı hep yükselttik.

Hizmet Üstüne Hizmet

İlçemiz Karpuzlu’yu Milas'a bağlayan yaklaşık 30 kilometrelik Karpuzlu-Milas Karayolu, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce tamamlanmıştır. Karpuzlu İlçe Entegre Hastanesi Sağlık Bakanlığı ve TOKİ ile tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Karpuzlu İmam Hatip Orta Okulu binası, Milli Eğitim Bakanlığınca tamamlanmıştır. 2017-2018 eğitim öğretim döneminin 2. yarısında kullanıma geçecektir. DSİ Bölge Müdürlüğü’nce; İlçemiz Meriçler, Şenköy, Hatipkışla, Akçaabat ,Tekeler, Umcular ve Güney Göletleri 1000 günde 1000 gölet kapsamında programa alınmıştır. Bunlardan Meriçler ve Şenköy göletleri tamamlanmış, Hatipkışla ve Akçaabat Göletleri inşaatı devam etmekte olup, Tekeler, Umcular ve Güney Göletleri inşaatı bu sene içerisinde başlayacaktır. Yağşılar Göleti çalışmaları da proje aşamasındadır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden ilçemiz Çobanisa ve Tekeler Mahallelerimizde birer Halısaha yapımı tamamlanarak gençlerimizin ve halkımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemizi Çine’ye bağlayan karayolu üzerinde tehlike arz eden Çaltı Köprüsü inşaatı tamamlanmış ve daha geniş olan köprü halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bu köprünün yanına geniş 2 köprü inşaatı da şu an devam etmekte olup 2 veya 3 ay içerisinde tamamlanacaktır. İlçemiz Yeni Hükümet Konağı'nın projesi de tamamlanmış ve bu sene içerisinde ihalesi yapılacaktır. Bu büyük AK Parti hizmetlerinin yapımında emeği ve desteği olan Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz darbe girişimine ilçemizden gereken tepki verilmiş ve yaklaşık bir ay Demokrasi Nöbetleri tutulmuştur.

Seçimlere Hazırız

Bizler Karpuzu Teşkilatı olarak önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel ve genel seçimlere hazırız. Allah'ın izniyle Büyükşehir'e ve Karpuzlu Belediyesi'ne AK Parti bayrağını dikeceğiz. 6. Olan Kongremizin ilçemiz ve teşkilatımız adına hayırlı olmasını dilerim.”

Kurulda konuşma yapan AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve İl Başkanı Ahmet Ertürk, TSK’nın Afrin harekatının önemine değinirken teşkilat ve partililerden 2019 yerel seçimlerinde Karpuzlu Belediye Başkanlığı'nın kazanılması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptılar.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, siyasetin bir hizmet sanatı olduğunu ve Karpuzlu’da 3 yıllık yükselen çıtanın 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti olarak Karpuzlu Belediyesi’ni alacaklarını söyledi.  Erdem’den sonra kürsüye gelen AK Parti MYKY üyesi Milletvekili Mustafa Savaş ise, Kongre süreçlerinin bir tazelenme süreci olduğunu, üç milletvekiliyken dört vekil olduklarını ve Karpuzlu’ya bundan sonra daha da fazla iyi hizmetler getireceklerini ifade ederek vatandaşların gönlüne girmenin en önemli unsur olduğunu belitti. Savaş, Karpuzlu Teşkilatından ve partililerinden Karpuzlu Belediye binası üzerine AK Belediyecilik bayrağını dikmek için söz istedi. Savaş’ın bu isteğini partililer alkışlayarak hep bir ağızdan söz verdiler.

Asil İlçe Yönetim Kurulu; Kongrede yönetimin ibrasının ardından tek liste halinde yapılan seçimlerde Akif Aydoğdu’nun başkanlığındaki Karpuzlu Ak Parti İlçe Yönetimi Metin Yelken, Ali Ataş, Kadir Kaya, Mehmet Özdemir, İhsan Akhan, Mayir Bozdoğan, Tuncer Erten, Mesut Ulu, Ergün Ediz, Numan Güldar, Çetin Sansar, Ramazan Yıldız, Mehmet Işık, Yasin Yiğin.

Yedek İlçe Yönetim Kurulu; Onur Yardım, Necip Akbal, İsa Tağa, Hüseyin Önder, Salim Duvarcı, Şükrü Balkan, Mustafa Karataş, Ayhan Gökbel.

Asil İl Kongre Delegeler ; Süleyman Taner Çakar, Akif Aydoğdu, Ali Ataş, Metin Yelken, Kadir Kaya, İhsan Akhan, Yüksel Laleşahin, Hüseyin Ünlü, Mustafa Aksoy, Çetin Naz, Erdal Yıldız, İsa Tağa, Necip Akbal, Metin Yalçınkaya, Ahmet Cankara.

Yedek İl Kongre Delegeleri; Mehmet Akcihan, Aysel Elmas, Yaşar Görmez, İsmail Civan, Eyüp Erbaş, Nuri Özkar, Ramazan Yıldız, Hasan Cankurt.










































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472