banner480

“AK Parti Kadınlar”ın Başkanı Sarıbaş Görevine Başladı

“AK Parti Kadınlar”ın Başkanı Sarıbaş Görevine Başladı
banner269
AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş göreve gelmesinin hemen ardından partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tanışma toplantısında çiçeği burnunda başkan çok güçlü bir yönetim kadrosu kurulacağını ve Efeler Kadın Kolları Başkanlığı kurulacağını söyledi. Başkan Sarıbaş kendisinden de bahsederek önümüzdeki süreçte Efeler’e taşınarak burada yaşayacağını belirtti. Sarıbaş“AK Parti Aydın Kadın Kolları il Başkanlığına Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam'ın şahsımı görevlendirmesi İle başlamış bulunmaktayım. Adaylık sürecimde beni destekleyen İl Başkanımız Ve Milletvekillerimize teşekkür ederim. Diğer aday arkadaşlarıma da bu süreçte partimize verdikleri katkılardan dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Benden önce İl başkanlığı görevini yapmış olan Sayın Semiha Öyüş, Sayın Demet Plevneli ve Sayın Mediha Turgut hanımefendilere de emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Onların bıraktığı yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kendimi biraz tanıtmak istiyorum.1984 doğumluyum. 2 çocuk annesiyim. Kendimize ait Aydın merkezinde Didim ve Kuşadası'nda işyerlerimiz bulunmaktadır. Bu işletmelerde yöneticilik yapmaktayım. Gazi üniversitesi işletme mezunuyum. 2014 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Didim Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildim. Bir önceki kadın kolları yönetiminde il başkan yardımcılığı görevini yapmaktaydım. İlk olarak güçlü bir yönetim kurulu kurmak için çalışma yapacağız. Yönetim Kurulumuz oluştuktan sonra faaliyetlerimize başlayacağız. Kadın kolları olarak yapacaklarımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın tanıtımı için ayrıca bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz. AK Parti Kadın Kolları ülkemizde ve dünyada en güçlü siyasi kadın örgütlenmesini kurmuştur. Bunun bir parçası olarak hizmet edecek olmak gurur vericidir. Ak Parti Aydın Kadın Kolları olarak hedefimiz, Ak Parti Aydın kadın kollarını ilçeleri de dahil olmak üzere mükemmel bir teşkilat haline getireceğiz. Başarı için yapılması gereken uyum ve çalışma ortamını kuracağımıza eminim. Ak Parti çalışma disiplini ve düzeni ile Aydın da partimizin tüm hedeflerine ulaşacağına inanıyorum bu doğrultuda il Teşkilatımıza ve Milletvekillerimize en çok desteği biz Ak Kadınlar sağlayacağız” dedi.

Üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getiriyoruz

Önceki Başkan Mediha Turgu’a teşekkür eden İl Başkanı Ömer Özmen ise “Öncelikle herkesin ramazan ayını kutluyorum. İnşallah Ramazan dolayısıyla ülkemizdeki tüm sorunlar son bulur.  7 Haziran’dan sonra ülkemizi ciddi bir sıkıntı ve kaosa sürüklemeye çalışan bir durum ortaya çıktı. 20 Temmuz’da başlayan terör saldırıları halen devam ediyor. Allah’a çok şükür güvenlik güçlerimizin verdiği mücadelede çok ciddi aşama kaydedildi. Bu aşamaları kaydederken şehitler verdik. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Yeni Türkiye’yi inşa süreci kolay değil. AK Parti teşkilatları olarak biz ülkeyi ayakta tutma mücadelemize siyasi alanda devem ediyoruz. Herkes elinden gelen gayreti gösteriyor. Geçtiğimiz yıl iki seçim birden yaşadık. Hiçbir zafiyet göstermeden çalıştık. Üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getirdik.

Bunun içinde kadın kollarımızın apayrı bir yeri var. Sayın Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazandığı 1994 yılından itibaren başlayan mücadelede kadınlarımız yeni Türkiye davasının inşasında önemli bir yere sahip olmuşlardır. Bugün de yeni Kadın Kolları Başkanımız Seda Sarıbaş Hanımefendiyi partililerimiz ve basın mensuplarıyla buluşturmak üzere bir araya geldik. Ben bu vesile ile 13 ay birlikte çalıştığımız önceki Kadın Kolları Başkanımız Mediha Turgut’a da teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bu bayrak Seda Sarıbaş Hanımefendiye devroldu. Bizim hedefimiz Türkiye’yi 2023, 2071 hedeflerine taşımak” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472