banner488

AK Parti ile MHP'de seçim uzlaşması

AK Parti, yerel seçimlerin 2013 yılı Ekim ya da Kasım ayında yapılması için harekete geçti. MHP'ye teklif yapıldı, sırada CHP var.

AK Parti ile MHP'de seçim uzlaşması
banner496

AK Parti, yerel seçimlerin Ekim 2013'te yapılabilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile mutabakat sağladı, yarın ise saat 12:00'de CHP'ye teklif götürecek.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, bonus veren bahis siteleri yerel seçimlerin öne alınması konusunda yarın saat 12.00'de AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile görüşecek. CHP ile yapılacak görüşmeden sonra AK Parti, CHP ve MHP saat 15:00'te üçlü bir görüşme gerçekleştirecek. 

AK PARTİ BDP İLE GÖRÜŞMEYECEK

AK Parti Grup Başkanvekili Betpapel Nurettin Canikli, yaptığı açıklamada, 2014 yılı Mart ayında yapılması gereken seçimlerin 2013 yılı Ekim ya da Kasım ayında yapılması için Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerle temas edeceklerini söylemişti. 

Zorlu kış şartlarının seçim çalışmalarının sağlıklı yürütülmesini olumsuz etkilediğine işaret eden Canikli, muhalefetin görüşlerini de alarak hangi tarihlerde yapılabileceğini birlikte belirlemek istediklerini kaydetti.

Canikli, 'BDP ile görüşmeyeceğiz, çünkü son olaylar BDP'nin siyasi parti olmadığını gösterdi' dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472