banner488

AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Sayın Şahin’e Günaydın”

AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Sayın Şahin’e Günaydın”
banner496

AK Parti İlçe Başkanı Cemal Çakır, ilçede iktidar partisi CHP ilçe Başkanı Tayfun Şahin’e 20 yıllık uykudan uyandığı için ‘günaydın’ dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Cemal Çakır, “Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ‘onlar konuşur Ak Parti yapar’ sözleri ile Çine’ye yapılacak olan yatırımlardan biri olan TOKİ’nin tarihini müjdeledi. Çakır, TOKİ’nin ihalesinin 23 Temmuz 2020’de gerçekleşeceğini duyururken, Çine Orman İşletme Şefliğinin, Çine Orman İşletme Müdürlüğüne dönüştürme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Çakır açıklamasında, “Öncelikle Sayın Şahin’e ‘Günaydın’ diyorum görünüşe bakılırsa Sayın Şahin 20 yıllık uykusundan uyanıp ilçemizin turizm güzergahında olduğunu öğrenmiş. Aydın Muğla karayolu içeresinde ilçemizin yaklaşık 35 kilometre boyunca hattı mevcuttur. Burada istediğiniz ekonomik katkı sağlayacak iş mekanları yapabilecekken, üzülerek görüyorum ki herhalde elinizden tutan olmuş. Sözü gelmişken yaklaşık 1 aydır bahsetmiş olduğum seçim vadiniz olan 45 projenin birinden bugün bahsedeceğim. 45 projenizden biri hiç ilave etmeden söylüyorum "Eskiçine kavşağındaki arazimize iş mekanları kuracağız" demiştiniz. Bu iş mekanlarının inşaatına artık sizin için geleneksel hale gelen seçime 6 ay kala tabela asarak mı başlayacaksınız? Gelelim kentsel dönüşüm mevzusuna Sayın Şahin kentsel dönüşümün nasıl yapılacağını görmek istiyorsa Türkiye’de sayısız örnekleri olan Ak Belediyeciliklerden herhangi birine bakabilir, burada benim il veya ilçe ismini vermeme gerek yok. Ama tabi bunun için Sayın Şahinin kafasını gömdüğü kumdan çıkartması gerekecektir. Sayın Şahin benden hükümet binası yapılmadan önce hangi kurum veya makamın belediye binasının da birlikte yapılmasının önerildiğine ilişkin benden belge istemiş. Ben buradan bir hukukçu olarak söylüyorum hukukta tek delil belge değildir ikrar da bir delildir. İlçemiz Belediye Başkanı ilçemiz belediye meclis toplantısında kendisi bu durumu ikrar etmiştir. Belediye başkanı demek şehrül emin demektir. Eğer biz belediye başkanının sözüne güvenmeyeceksek, kime güveneceğiz yada sorumu değiştiriyorum Sayın Şahin’e göre herhangi bir belgenin ispatı belediye başkanının sözünden daha mı güvenilirdir. Sayın Şahin’e ayrıca şunu da söylüyorum ki hukuktaki en önemli delillerden diğeri de yemindir. Ama merak etmesin ben kendisine yemin teklif etmeyeceğim. Sayın Şahin orman işletme şefliğinden bahsetmişken şunu da belirteyim ki Çine’mize daha iyi hizmet etmek için yakın zamanda Çine Orman İşletme Şefliğini, Çine Orman İşletme Müdürlüğüne dönüştürme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu müjdemin yanında değerli Çineli vatandaşlarımıza bir müjdeyi daha buradan ilan ediyorum. Sayın KİT Komisyonu Başkanımız ve Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş'ın girişimleri sonucunda TOKİ’nin ihalesi 23 Temmuz’da gerçekleşecektir. Çine’mize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ‘onlar konuşur ak parti yapar’”

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020, 12:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472