banner488

AK Parti Gençlik Kollarından birlik beraberlik yemeği

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan’ın organize ettiği yemeğe, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri katıldı.

AK Parti Gençlik Kollarından birlik beraberlik yemeği
banner269

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan’ın organize ettiği yemeğe, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri katıldı.

Birlik ve beraberlik yemeği adı altında düzenlenen etkinliğe katılan tüm konuklarına teşekkür eden Tarhan, kendilerini kırmayıp gençlerin düzenlediği yemeğe gelme nezaketi gösteren AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun’da teşekkür etti.

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan, AK Parti’yi eleştiren dernek ve sendikaları konu alan, “Eğitimsiz Sendika ve Atatürkçü düşünmeyen bir dernek” başlığı altında basın açıklamasında bulundu. Açıklamasında şunlar yer aldı;

 “Bizler, Osmanlı torunlarıyız, Fatih’in, Menderes’in torunlarıyız. Hal böyle olunca bazı amacı ne olduğu belli olmayan malum sendika, dernek ve benzeri sivil toplum kuruluşları yerel basın aracılığı ile yalandan beyanlarla rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Öncelikle şunun altını çizerek söylemek istiyoruz, eğitimle zerre kadar alakası olmayan bir sendika başkanı çıkıyor siyasi şov yapıyor. Mademki bu kadar kendinizden eminsiniz, öğretmen kimliğinizi çıkarın gidin Ankara’da siyaset yapın. Eğer ki bu ülkede eğitimle alakalı ciddi bir sorun varsa çıkın eleştirin. Artık biliyorsunuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünceleri ile bağdaşmayan ve onun açmış olduğu aydınlık yolunda ilerlemeyen karanlık düşünen ve illegal yapılarla direk teması olan bir dernek var. Bizler AK Gençlik olarak soruyoruz, sendikalara ve derneklere; sizler bugüne kadar çağdaşlık adı altında gençlerimize neler kazandırdınız?

Gençlerimizi şöyle kandırdınız; laiklik, çağdaşlık, Atatürk ve irtica ile mücadele!

Geçmişte biliyorsunuz ki ülkemizde yaşanan onca olay oldu. Örnek verirsek; Gezi olayları, Cumhuriyet mitingleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı ve benzeri, daha çok toplumsal olaylar oldu. Maalesef sizin gibi sendika ve dernekler bu tip olaylarda hep başı çektiniz. Hep kan ve gözyaşı döktünüz, bu topluma kin ve nefret kazandırmaya çalıştınız. İllegal yapılar ve şer odakları ile birlikte hareket ederek toplumsal infiallere yol açtınız. Bizim asıl amacımız ne biliyor musunuz? Sizin gibi eğitimle hiç ama hiç alakası olmayan sendikaya karşı Atatürk’ün düşünceleri ile hiç bağdaşmayan bir derneğe karşı mücadele için buradayız. Bizler bu toplumda, büyüğüne saygısı olan, küçüğüne sevgisi olan dinini hasenatını bilen, bilhassa kalplerinde ve içinde Allah korkusu olan memleketine ve milletine hizmet eden genç bir nesil yetişmesini istiyoruz. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Abdürrahim Boynukalın’ın sözleri ile yola çıkarak şöyle düşünüyoruz; Biliyorsunuz ki şüphesiz bir gün herkes ölecek. Sağcısı da solcusu da ölecek. Gezi eylemleri ve devletin kritik noktalarını dinleyen paralel yapı ve lideri de ölecek. Biz her zaman dik duruşumuzla zalimlere boyun eğmedik. Sisinin karşısında Mursinin yanında, İsrail’in karşısında Filistin’in yanında, zalim Esed’in karşısında mazlum halkın yanında olduk. Kısacası nerede mazlum varsa, nerede bir haksızlık varsa hep karşısında olduk. Yarın bir gün vefat ettiğimizde Rabbimizin huzuruna çıktığımızda Allah’a anlatacağımız güzel bir hikâyemiz olsun istiyoruz. Bizler AK Gençlik olarak yeni yönetim ve kadromuzla gücümüze güç katarak halkımıza hizmet etmek, milletimize sahip çıkmak için buradayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi Biz bu millette efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Allah’ın izniyle ve anlımızın akıyla görevimizi layıkıyla bizim bu işi başaracağımızı samimiyetle söylüyoruz. Önümüzde bir seçim var biliyorsunuz, bu seçimde inşallah kimseye zarar gelemeden atlatacağız. Yeni Türkiye yolunda daima millet, daima hizmet aşkıyla 2023 hedefine ilerlerken Rabbimiz yolumuzu aydınlık etsin, karanlık düşünceler ve şerlerden korusun.”


Celtabet Roman","serif""> 


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472