banner488

AK Parti Çine’de Yerel Seçim Startını Verdi

Savaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını baba ocağından başlattı.

AK Parti Çine’de Yerel Seçim Startını Verdi
banner269

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden 31 Mart Yerel Seçim Startını Çine’de verdi. Belediye Başkan Adayları yeni bir destan hikayesi yazmaya geldiklerini belirtti.

Çine'de kahvaltı ile başlayan programda, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti İl Başkanımız Ömer Özmen'in, Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, aday adayları, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ve Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetim üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle başkanları bir araya geldi. Kahvaltı konuşmalar sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç'u ve yönetim kurulunu parti binasında ziyarette bulunuldu. Daha sonra Büyükşehir ve Çine Belediye Başkan Adayları esnafı ziyaret ederek Çine’de değişim gerek olduğunu ve oylarına talip olduklarını söylediler.

“Çine Milliyetçiliği istiyoruz”

31 Mart Yerel Seçimlerinin ilk startı Çineli iki adayımızla veriyoruz diyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Cumhur İttifakı ile adaylarımız AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden oldu. Her iki adayımıza ve Çine’mize hayırlı uğurlu olsun. Cumhur ittifakı temeli tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlettir, hepimiz tarafından sahip çıkılması gereke ittifak. Mustafa Savaş abim ‘ Ben seçim startını doğduğum, büyüdüğüm toprakta Çine’den başlatmak istiyorum dedi.’ Büyükşehir Belediye Başkanının yapması gereken en büyük özelliklerden bir tanesi herkes tarafından ulaşılabilir olması. Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a Aydın’ın neresinden olursa olsun çok kolay bir şekilde herkesin ulaştıklarını biliyorum. Bırakın vatandaşı kendi belediye başkanları bile ulaşamadılar. Başkanlıklar vatandaşın derdiyle dertlenme, çok çalışma gece gündüz çalışma meselesi, bu lafla olmuyor. İnşallah seçimler Çine’mize, Aydın’ımıza ve hepimize hayırlar getirsin. Sizlerden Çine Milliyetçiliği istiyoruz başka bir şey değil. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim."

“Belediye, birilerinin makamı için mi çalışıyor?”

Yerel seçimlerde belediye başkanını değiştirmek istediklerini vurgulayan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Genel Başkanlarımızın vermiş olduğu karar doğrultusunda Cumhur İttifakı gerçekleşti. Cumhur ittifakı Celal Özden abimizin başından sonuna kadar arkasındayız. Çine’de son 20 yılda çok kötü şekilde yönetildi. Biz yerel seçimde belediye başkanın değişmesini istiyoruz. Çine’nin hizmete ihtiyacı var. Herkes parke taşı istiyor. 2011 yılında Sayın Osman Aydın Milletvekili adayı olduğunda Koçarlı’ya, Germencik’e ve İncirliova’ya ulaşan parke taşları parti için ön seçim öncesi sadece delege avlıya bilmek ve sıralamaya girmek için gönderilirken Çine’nin Camızağlı’na, Soğukoluk’a, Tatarmemiş’lere, Topçam köylerine gönderilemez miydi? Bizim belediyemiz bu halde mi? Belediyemiz sadece birilerinin mevkii makamı için mi çalışıyor. Biz istiyoruz ki Çine’miz gerçekten kalkınsın, kalkınarak nüfusu 50 bin üzerine hak ettiği şekilde çıksın. Çine’mize hizmet için Celal abimizi inşallah belediye başkanı seçilmesi için çalışacağız” dedi.

“Aydın’da hedefimiz 17+1”

Bu gün Çine için güzel bir başlangıç olacak diyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Aydın’da hedefimiz 17+1’dir. Acaba diye hiçbir ilçede soru işareti yok kafamızda. Hiç kimse rehavete kapılmasın. Son dakikaya kadar mücadelemiz devam edecek. Aydınımızın kayıp yıllarını telafi etmek için 31 Mart’ta kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş’ın bir sözünü izniyle sizlerle paylaşıyorum ‘Allah’ın izniyle 2 sene içerisinde bu şehrin çehresini değiştireceğiz’ dedi. Çok önemli ve iddialı bir cümle, inşallah bu seçim hepimiz için hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.

“Kazanmaktan başka alternatifimiz yok”

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, “Çine sevdası ile yola çıktık. Hizmet yarışında hep beraber olacağız. 31 Mart akşamı Çine'de destan yazacağız. Çok çalışacağız, Allah’ın izniyle seçimi mutlaka kazanacağız. Kazanmaktan başka alternatifimiz yok. Hükumetin yatırımlarını Çine’ye getirerek işsizlik sorununu çözeceğiz. Çine’ye yıllardır hiçbir yatırım yapılmıyor. Bunu eleştirmek için söylemiyorum Büyükşehir tarafından yapılan bir otogar ve bir de düğün salonu. Çine Belediyesi’nin yapmış olduğu yolları hepiniz biliyorsun. Ben sizlere şunun sözünü veriyorum Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yanına Çine’yi eklediğimiz zaman 1 yıl içerisinde Çine’nin tüm mahallelerinde hiçbir şekilde yol sorunu yaşamayacağız, bu sorun ortadan kaldıracağız. Ben köylüyüm, çiftçiyim, çiftçilerimizin ürünlerinin pazarlaması konusunda belediye olarak yardımcı olacak ve önünü açacağız. Çine’de işsiz gençlerimiz çok. Hükümetimizin tarım ve sanayi alanındaki yatırımları Çine’ye getirerek bu sorunu da çözeceğiz. Çine’nin gelişmesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve hepinizin desteklerini bekliyorum” dedi.

“Aydın’ın 2 yılda çehresi değişecek”

Çine ve Aydın sevdalısı olduğu her zaman dile getiren AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Çıktığım bu yolda Çengelci Ormancı Ali'nin oğluna hep sahip çıktınız. 31 Mart seçimi akşamı Aydın ve ilçelerinde yeni bir destan yazacağız. Hep beraber Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağız, boynumuzun borcu. İki yılda Aydın’ının çehresi değişecek. Aydın parmakla gösterilen bir il olacak bunun sözünü veriyorum. Verdiğimiz her sözün arkasında olacağız ve hepsini gerçekleştireceğiz. Gönlümde, kapımda, telefonumda 24 saat sizlere her zaman açık. Yılda bir defa beş yıldızlı otellerde değil, her gün her dakika odamda ağırlamak istiyorum. En büyük projemiz bütçemizi çok iyi yöneteceğiz. AK Partili Belediyeciliğin, iktidarla birlikte yürümenin nimetlerini Aydınlı hemşerilerimiz hem yaşayacak hem de hissedecek. Aydın’ın gelişmesini, kalkınmasını, büyümesini, tarımı, termali ve turizmin gelişmesi adına hep birlikte istişareler yaparak ortak akılla yolumuza devam edeceğiz. Ben yaptım oldu mantığı ile hareket etmeyeceğiz. Muhtarlarımızın, vatandaşlarımız, kim olursa olsun bir problemi mi var birlikte sorunu çözeceğiz. Seçimden seçime çıkıp ortalıkta boy göstermeyeceğiz. Ben değil sizler adaysınız. Kazanırsak hep birlikte kazanacağız ve Aydın kazanacak. Farklı bir Aydın yaratacağız.”

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 20:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472