banner488

AK Parti Çine Teşkilatı, Mahalle Başkanlarıyla Buluştu

AK Parti Çine Teşkilatı, Mahalle Başkanlarıyla Buluştu
banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında Mahalle ve Birim Başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında Mahalle ve Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. Köfteci Dede’de gerçekleşen programda AK Parti Çine İlçe Ana Kademe, Kadın Kolları başkanı Ferya Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, Çine İl Koordinatörü, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı. Tüm Mahalle Başkanları ve bu mahallelerde görev yapan birim başkanlarının bir arada olduğu toplantıda tüm birimler kendi alanlarında görev yapan diğer mahalle yöneticileriyle tanıştılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Tosun: "Bugün burada hem tanışıp kaynaşma hem de yarın seçim olacakmış gibi hazır olduğumuzu ilk önce kendimize sonra da insanlara göstermek için bir araya geldik. Yapacağımız çalışmalar sonrasında önümüzdeki seçimlerde çizeceğimiz yol haritası şekillenecek. Değerli dava arkadaşlarım, yaptığımız bu toplantılar sayesine hangi mahallede ne eksiğimiz var onları da belirlemiş olacağız. Değerli arkadaşlarım, sorumluluk bilinciyle görevlerinizi aksatmadan yerine getirmenizin dünya siyasetindeki etkilerini hep birlikte gördük. AK Parti olarak, ülkemizin önüne koyduğumuz seçim hedeflerinin etkilerini hissetmeye başladığımız bu günlerde yaklaşan seçimlerin hem partimiz hem de dünya insanlığı açısından neler ifade ettiğinin bilinciyle kurulacak tuzaklara, fitne fesatlara, düşmeden birbirimizin destek vererek, verilecek her görevi üstün bir gayretle yerine getireceğinize inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 11:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472