banner488

Ak Parti Çine, mahalle başkanları ile istişare toplantısı yaptı

Ak Parti Çine, mahalle başkanları ile istişare toplantısı yaptı
banner269

Ak Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen AK Parti Çine İlçe Teşkilat Binasında ki buluşmada İlçe Başkanı Mehmet Tosun birlik beraberlik mesajı verdi.

Bundan sonra sık sık mahalle başkanlarımız ile toplantılar yapacağız diyen Ak Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, “Önümüzdeki mahalle başkanları toplantılarımızda Milletvekillerimizin de katılımıyla daha sık bir araya geleceğiz. Genel Merkezimizin, İl başkanlığımızın, Teşkilat başkanlarının bizlerden istedikleri bir takım çalışmalar var. Öncelikle onlardan bahsetmek istiyorum. Salı günü akşamları ana kademe yönetim kurulu toplantıları yapılıyor. Bunlar ekip işi, ilçe başkanlığından, ana kademesiyle, kadın kolları, gençlik kollarıyla, mahalle yönetim kurullarıyla, sandık yönetim kurullarıyla hepsi bir ekip işi. Bizler bu ekipleri her zaman hazırda ve aktif tutmalıyız ki seçimlerde daha rahat hareket edebilelim. Sistemin adı AKBİS sistemi bu sistem hakkında bilgi vereyim; Genel Merkezimizden, her hafta Salı akşamı ana kademe yönetim kurul toplantısı, Çarşamba akşamları Kadın Kolları ve mahalle yönetim kurulları başkanları, Perşembe akşamı Gençlik Kolları ve sandık yönetim kurulu toplantılarından ibaret olmak üzere programlar hazırlanmış. Bu toplantılarımızın amacı bütün partili ve başkanlarımızla istişare içinde bulunmak, her an seçim varmış gibi çalışmak” dedi.

“Esas olan koltuk değil, davamızdır”

Başkan Mehmet Tosun esas olan koltuklar değil davamızdır diyerek sözlerine şu şekilde devam etti; “15. Yılında bizler Ak Parti ailesi olarak hep bir arada olmayı bildik. Esas olan koltuklar değil, davamızdır demeyi bildik ve hep bir arada kalabildik. Her ailede olduğu gibi yeri geldi istemeden birbirimizi üzdük, yeri geldi üzüldük. Ama biz birbirimizi affedip bir arada kaldık. Bizler dava amacımızın ne olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Bizler kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Dava arkadaşları olarak hedeflerimizi 2023, 2053 ve 2071 olarak belirledik. Günü birlik iktidarlık değil ülkemizin daha mutlu yarınlara ulaşması için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Yaşanan olayları görüyoruz. Hedef’in Türkiye olduğunu biliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları görüyoruz. Allah’ın izniyle bu günleri de atlatacağız. Katliamlara Türk Milleti tarih boyunca göz yummadı ve üzerine düşeni yaptı ve yapmaya devam edecek. “ ifadelerini kullandı.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472