banner488

AK Parti Çine Kadın Kolları, TPS Aydın İlçe Sıralamasında İlk Beşe Girdi

AK Parti Çine Kadın Kolları, TPS Aydın İlçe Sıralamasında İlk Beşe Girdi
banner496
TPS AKBİS sisteminde Aydın ilçeleri arasından beşinci olan Çine ilçesine ve Aydın ili içerisinde ilk beşe giren ilçe kadın kollarına başarılarından dolayı çiçek takdim edildi.

AK Parti Aydın il Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, TPS Aydın İlçe Sıralamasında 87.4 puanla beşinci olan Çine Kadın Kolları İlçe Başkanımız Nurten Payza'ya çalışmalarımızdan dolayı çiçek takdiminde bulundu. Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Nurten Payza, “Davamız uğruna durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantının ana gündem maddesi, kongre süreci olurken, Başkan Seda Sarıbaş, kongre sürecine yönelik Genel Merkez Kadın Kollarının göndermiş olduğu sunumları gerçekleştirdi. Kadınların kendi ayakları üzerinde durabileceğini gösteren birer kahraman olduğunu dile getiren Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, “Aynı zamanda sizler, kadının metalaştırılmadan, sadece cinsiyeti kullanılarak istismar edilmeden kendi kişiliğiyle, kimliğiyle, inancıyla, değerleriyle hayatta hak ettiği yeri alabileceğinin ispatısınız. Bugün burada kongre sürecini ve işleyişini paylaşacağız. 2019 seçimlerine daha iyi hazırlanmak için yüreği Aydın için atan sosyal girişimci ve azimli Ak kadınlara ihtiyacımız var. Bizler mazeret gözetmeksizin her zamanki yaptığımız gibi ve daha fazla gayretle ev ev mahalle mahalle kapı kapı gezeceğiz. Aydın’a hem milletvekillerimiz ile hem de büyük şehir belediyesini alarak AK Partinin bayraklarını takacağız. Bildiğiniz gibi 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. O geceyi unutmadık unutmayacağız ve unutturmayacağız. Yüzlerce şehit binlerce gazi verdik. Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sokaklarda meydanlardaydık ve yine sokaklarda meydanlarda olacağız. AK Kadınlar 15 Temmuz gecesi memleket, vatan sevdasıyla bayrak, millet ve ezan aşkıyla sokağa çıkmıştır. Sokağa çıkanların %51’i sizin gibi yürekli kadınlardır. Çanakkale ruhunu üzerinde taşıyan, Ömer Halis Demir gibi elleri ve omuzları çeliktenmiş gibi hissedip Allahu Ekber nidalarıyla sokaklara dökülen kadınlarımıza selam olsun. Rabbim bir daha o kara geceyi yaşatmasın. Bizler Fetö’cü hainlerin her zaman karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Allah bu milletin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. İlçelerimiz ve İl kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472