banner488

AK Parti Çine Kadın Kolları 6.Kongresi yapıldı

AK Parti Çine Kadın Kolları 6.Kongresi yapıldı
banner269

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları 6'ncı olağan kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Ayşe Tozar, atanarak geldiği İlçe Başkanlığı’na seçildi. Çiçekli Bahçe'de gerçekleştirilen kongrede Ayşe Tozar, başkan adayı olarak tek liste katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Çine ilçe Kadın Kolları Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Protokol konuşmalarının ardından yeni Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar’ın yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar kongrede yapmış olduğu konuşmasında, “Her zaman iman, inanç ve halka hizmet anlayışıyla çıktığımız bu kutlu yolda hep birlikte inşallah güzel başarılara katkı sağlayıp Çine’mizdeki tüm kadınlarımızın dertlerine ufakta olsa derman olmak bizleri mutlu kılacak. Gönülden bağlılığımı her daim dile getirdiğim Sayın Cumhurbaşkanımızda ifade ettiği gibi Kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil tüm toplumumuz için eksikliktir. Geçmişten günümüze kadınların her daim söz sahibi olduğu partimizde yine milli ve yerli olmak kaydıyla katkılarımızı en iyi şekilde ilçe kadınlarımız doğrultusunda gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Biz anneler doğurduk büyüttük bireyler yetiştirdik partimizde çocuğumuz gibi yaşatmaya büyütmeye hep bir adım daha ileriye taşımaya her daim hazırız. İnandığımız ve mücadele verdiğimiz bu yolda birlikte daha güzel günlere yürüye bilmek adına ilçe kadınlarımızı açık yüreklilikle partimiz davet ediyorum. Rabbim yolumuzu ayırmasın, çizgimiz bozmasın, bizleri bir ve beraber kılsın inşallah” dedi.

Kongreler Ak Partide düğün olduğu gibi bir bayrak yarışıdır diyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır sözlerine şu şekilde devam etti: “Bugün bayrağı devreden Sayın Ferya Yıldız başkanımla gençlik kolları başkanlığı dönemimde 2 yıl boyunca fiilen çalışma fırsatı buldum. Kendisinin ve ekibinin gece gündüz demeden fedakarca çalıştığına bizzat şahit oldum. Bu bağlamda kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Yine bayrağı devir alan kadın kolları başkanım Ayşe Tozar ve ekibine de başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın da dediği gibi bizim kadınlarımız dünyanın en fedakar kadınlarıdır. Yeri gelir Erzurum’da Kara Fatma olur, balkanlardan Kafkaslara kadar cephe cephe dolaşır; Yeri gelir Hafız Selman olur. Tüm şehre organize olup cepheye lojistik destek sağlar. Yeri gelir Şerife Bacı olur, bu yolda da kendisi şehadete yürür yeri gelir Nene Hatun olur yeri gelir Yıldız Gürsoy olur. 15 Temmuz da hain darbecilerin karşısına yiğitçe dikilerek şehadete ulaşır bizim kadınlarımızın bizim annelerimizin bizim eşlerimizin bizim kız kardeşlerimizin işte böylesine tarihe altın harflerle kazınacak hikayeleri vardır. Ülkemizde ve Çine’mizde kadın oranının erkek oranından fazla olduğu gerçeği karşısında sizlerin görevi zor. Çetin ve bir o kadar da ulvidir. Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin” dedi.

Kongreye, AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, İYİ Partili Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, AK Parti il ve ilçe meclis üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Yönetimi

AK Parti Çine Kadın Kolları Yönetim Kurulu Ayşe Tozar başkanlığında, Asil Üyeler; Ayşen Coşkun, Atiye Say, Canan Sezer, Feride Kocabaşoğlu, Gülten Acar, Fevziye Dönmez, Jale Tekin, Rukiye Kabataş, Selda Şahin, Selma Şenlendi, Şükran Hoş, Sümeyra Aygün, Yeşim Namlı, Zuhal Güngör. Yedek Üyeler; Rabia Tanrıverdi, Nazan Demir, Yağmur Gelturan, Nevin Ateş, Neslihan Yüksel, Nermin Kartal, Şula Coşkun, Duygu Tezer seçildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 00:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472